Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 31. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z jedenatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally of Great Britain.

Rally of Great Britain

Jedenatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 950 lidí. Nejčastěji jste označili za vítěze tradičně Sebastiena Loeba (706 tipů), druhý ve Vašich tipech byl Jari-Matti Latvala (109 tipů), 90 z Vás věřilo Petteru Solbergovi. Body za správně uhodnuté prvenství tedy brala více jak stovka soutěžících, druhou příčku Loeba tiplo 152 z Vás. Třetí místo Solberga přineslo body 238 tipujícím.

KO otázka na letošní jedenatřicátou soutěž zněla: Dokáže Matthew Wilson dokončit soutěž do 8. místa včetně? Ano nebo Ne? Britský závodník zajížděl po celou soutěž časy na hranici první desítky a po Tänakově zaváhání se dostal na osmou příčku. Devátý Martin Prokop zaostal za Wilsonem o minutu. Správně je tedy odpověď ANO a 227 tipujících si polepšilo o 4 body.

Nejúspěšněji na desátou soutěž MS natipoval nick Fiesta S2000, který získal 44 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro jedenatřicáté kolo tipovačky Mark Higgins, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8. Plusové body získává ale jen za umístění Wilsona. Musíme také přičíst body za dobře zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk nadprůměrných 12 bodů.

Zubrův tip na Wales Rally GB od Marka Higginse
1.LOEB Sebastien
2.SOLBERG Petter
3.LATVALA Jari-Matti
4.HIRVONEN Mikko
5.OSTBERG Mads
6.TÄNAK Ott
7.ATKINSON Chris
8.WILSON Matthew

V současné době máte možnost tipnout si na Rally Jeseníky.

Komentářů celkem: 1
17. 9. 2012 19:331
0 0
odkaz na GB mě odkazuje na německo
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!