Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 32. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z dvaatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Prime Yalta Rally.

Yalta Rally

Dvaatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 779 lidí. Jako vítěze Yalta Rally jste volili převážně Andrease Mikkelsena (314 tipů). Ten sice byl v předběžně přihlášených posádkám, ale na Ukrajině se nakonec vůbec neukázal. Správným vítězem se stal turecký závodník Yagiz Avci. Ten byl uveden na 43 tipech, častěji jste měli na mysli prvenství Protasova (171 tipů), Pajunena (168 tipů) i Tamrazova (51 tipů). Druhé místo Consaniho jste netipovali vůbec, třetí "flek" Vizina tiplo 65 tipující.

KO otázka na dvaatřicátou letošní soutěž zněla: Vyhraje soutěž domácí jezdec? Ano nebo Ne? Byť Yurij Protasov vedl ještě po osmé RZ, cíle se nedočkal. Jiný z jeho národních kolegů už jej nenapodobil, a tak si pro vítězství dojel Avci. Správná odpověď na KO otázku tedy je NE. 455 z Vás bralo bonusové body, 171 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na desátou soutěž IRC natipovaly nicky Jean-Joseph a solbergovec, kteří získali 20 bodů a mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro dvaatřicáté kolo tipovačky Martin Kangur, zjistíme, že dokázal trefit 3 lidí v Top 8. Plusové body nedostane estonský jezdec ale žádné. KO otázka se Martinovi ale povedla a v součtu to dělá nadprůměrných 7 bodů.

Zubrův tip na Yalta Rally od Martina Kangura
1.PAJUNEN Mikko
2.PROTASOV Yuriy
3.TAMRAZOV Oleksiy
4.GORBAN Valeriy
5.CONSANI Robert
6.PUSHKAR Valeriy
7.AVCI Yagiz
8.TEMPESTINI Marco

V současné době máte možnost tipnout si na Rally Jeseníky.

Komentářů celkem: 2
18. 9. 2012 14:561
0 0
Tam se děli věci. Jsem poprvé skončil v mínusu
18. 9. 2012 17:152
0 0
"2012 – Yalta Rally Zlín" , asi my něco uniklo smajlík. A taky jsem skončil v - smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!