20. 9. 2012 21:09 − 2366× − 1

Zubrův tip na Rally Jeseníky od Davida Ježka

Expertem Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 pro 33. kolo – Rally Jeseníky – je David Ježek.

Expertem Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 pro 33. kolo – Rally Jeseníky – je David Ježek. Tento pražský milovník historických vozidel nakoukl po letech ve volných soutěžích, odkud má doma mnoho pohárů, do "velké" rally. Loni se v Příbrami pustil do souboje v Poháru ČR, ale musel soutěž opustit po technické závadě z vedoucí příčky ve skupině HA2. Letos se David Ježek zúčastnil Historic Vltava Rallye a po kvalitním výkonu si domů odvezl pohár za třetí místo v rámci třídy C1.

A jak vypadá tip Davida Ježka na Rally Jeseníky?

1) Kostka Tomáš – Tomáš má šanci oslavit rallysprintový titul už v Jeseníkách, takže bude chtít vyhrát a technika ho k tomu předurčuje.
2) Honza Sýkora – Honza jede letos hodně pěkně a trápí řadu soupeřů s WRC technikou.
3) Jaromír Tomaštík – Jarda pomalu končí se závoděním, jak někde prohlásil, tak určitě na závěr nebude chtít dát soupeřum nic zadarmo.
4) Roman Odložilík
5) Antonín Tlusták
6) Honza Dohnal
7) Martin Hudec
8) Jiří Navrátil

Zubrův tip na Rally Jeseníky od Davida Ježka
1.KOSTKA Tomáš
2.SÝKORA Jan
3.TOMAŠTÍK Jaromír
4.ODLOŽILÍK Roman
5.TLUSŤÁK Antonín
6.DOHNAL Jan
7.HUDEC Martin
8.NAVRÁTIL Jiří

KO otázku na Rally Jeseníky jsme vymysleli následovně: Bude nejrychlejší posádka PČR do 20. místa absolutně? Ano nebo Ne? Odpověď na naši speciální otázku rozebírá David Ježek slovy: "Jindy bych neváhal a napsal, že ano, ale např. Jirka Kašpar s Octávií má letos nakročeno na celkové vítězství v PČR, tak myslím, že pojede při zdi na jistotu." V tipu tedy zaškrtáváme odpověď NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v sobotu 22. září v 8,48 hodin. Připomeňme, že vítěz každého jednotlivého kola získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 1
20. 9. 2012 21:211
0 0
11. srpna ale bude neděle. smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!