Ondřej Plšek - eWRC.cz
25. 9. 2012 10:34 − 2356× − 2

Nikara shání peníze na start s vozem WRC

Finský jezdec informoval na Facebooku, že se snaží sehnat peníze, které by využil pro start s vozem WRC na Katalánské rally.

Bývalý projekt Pirelli Star Driver dal příležitost se ukázat několika velmi dobrým jezdcům, jedním z nich je i Jarkko Nikara. Finský jezdec, kterého mohli vidět i tuzemští diváci na letošní Barum Czech Rally Zlín, se dosud ukázal na dvanácti soutěžích mistrovství světa. Jeho nejlepším výsledkem je deváté místo z Italské rally v roce 2009, letos pak zaujal celkovým třináctým místem na Finské rally.

Nyní by ale Nikara poprvé rád vystartoval s vozem WRC a to rovnou na soutěži mistrovství světa. Na svém Facebooku totiž informoval, že plánuje start s tímto vozem na Katalánské rally. Dosud mu ale ještě nějaké finance chybí a tak poprosil fanoušky, aby mu na start přispěli. Za 100 Euro tak můžete mít své jméno na Nikarově voze i vy.

Komentářů celkem: 2
25. 9. 2012 20:501
0 0
Nikara je borec. Letos na Barumce nasadil laťku hodně vysoko, škoda že to tempo neustál. Někteří naši piloti se museli stydět jaké dostávali obklady od jezdce který toho na asfaltu moc nenajezdil. Go Jarkko go! smajlík
27. 9. 2012 17:052
0 0
to Kýbl: Svatá pravda. Všude kde jsme ho viděli letěl i na oko neskutečnou palbu smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!