28. 9. 2012 14:38 − 2917× − 0

Výsledky Rallye Liberec Legend online na eWRC-results.com

Do startu Rallye Liberec Legend a zároveň i vloženého závodu v rámci Rallye Cupu zbývají už jen hodiny.

Do startu Rallye Liberec Legend a zároveň i vloženého závodu v rámci Rallye Cupu zbývají už jen hodiny. Po pátečním slavnostním startu na nám. Dr. E. Beneše v Liberci se soutěž rozjede naplno v sobotu. Po rychlostních zkouškách nejdříve pojede historici v rámci Rallye Legend, poté se na trať vydají vozy bojující o body do Rallye Cupu. Všechny tyto časy můžete sledovat online na eWRC-results.com!

Zatímco výsledky vloženého závodu Rallye Cupu se budou počítat klasickým způsobem na desetiny vteřiny, výsledky Legend mají své kouzlo. Závodním speciálům byl před startem přidělen koeficient, kterým se budou násobit jejich dosažené časy na RZ. Časy budou ale ještě před vynásobením převedeny na body, kdy každá desetina vteřiny je 1 bod. V praxi to znamenalo předělání celého systému zadávání výsledků a velké díky zde patří mentorovi eWRC-results.com Shackimu.

Výsledky z Rallye Liberec Legend

Výsledky z Rallye Liberec v rámci Rallye Cupu

Pro majitele mobilních telefonů se systémem Android připomínám možnost stažení aplikace do jejich telefonu. Více zde.

Pozn. U výsledků Legend se ovšem v telefonu nedočkáte bodů a tedy správných výsledků, ale "jen" dosažených časů. Systém není na výsledky s koeficientem upravený.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!