Zubrův tip na Rally Sliven od Honzy Pilaře

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Jan Pilař.

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Jan Pilař. Jezdec WRCko Rally Teamu začal svoji závodní kariéru loni s Hondou Civic Vti a letos pokračuje v soutěžích Poháru České republiky se stejnou technikou. Ještě dodejme, že Honza Pilař je členem výkonného výboru Asociace Jezdců Rally.

Tip na soutěže Intercontinental Rallye Challenge, které se jedou ve východní Evropě, jsou letos obzvláště obtížné. Honza dal na přední příčky domácí borce, mezi které se podle něj vklíní na druhé místo Turek Avci. Nejlepší osmičku doplní dle tipu našeho experta dvoukolkáři Consani, Kangur a Hunt.

Zubrův tip na Rally Sliven od Honzy Pilaře
1.ILIEV Dimitar
2.AVCI Yagiz
3.STAYKOV Plamen
4.GYOSHEV Petar
5.DONCHEV Krum
6.CONSANI Robert
7.KANGUR Martin
8.HUNT Harry

KO otázka zní pro Rally Sliven následovně: Vyhraje jeden jezdec alespoň 6 rychlostních zkoušek? Ano nebo Ne? Co na to Honza Pilař? Závodník z Poháru České republiky výlučně jednomu jezdci nevěří a v jeho tipu zaškrtáváme odpověď NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 28. září 2012 ve 20 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!