Jan Pilát - eWRC.cz
1. 10. 2012 19:34 − 2855× − 1

Rally Příbram není žádná sranda

Rally Příbram je jedna z nejhezčích i nejtěžších českých rally. Takže žádná sranda.. Ale radost může udělat.

Rally Příbram je jedna z nejhezčích i nejtěžších českých rally. Takže žádná sranda.. Ale radost může udělat. Mne rozjařil seznam přihlášených. Konkrétně start dvojice, kterou tvoří dva bývalí rivalové z jedné třídy. Návrat Martina Lošťáka za volant je hezký, ale jméno jeho spolujezdce mne dostalo. Ano, nastává velká premiéra. Do sedadla spolujezdce usedne Jirka Sutr. Tak toto mne nenechalo chladným. Jirka, který ohlásil odchod od volantu, náhle přesedá na horké křeslo spolujezdce. Tak to tedy nevím. Je to ještě hrdinství?

Martina mám rád právě proto, že se s jízdou příliš nemaže. Živým důkazem je Jirka Wimmer, kterému po jeho boku zmizela podstatná část kdysi bujné kštice. A jako důstojný otec rodiny se raději posadil po bok rozvážného Radka Nešpora do poklidného Lanceru Evo IX. Horké sedadlo v divoké Felicii uvolnil mladším.

A toho se ujal Jirka Sutr. Má pro funkci mitfáry nejlepší předpoklady. Zkušenosti za volantem, diplomatickou tvrdost z práce v AJR a především nesmlouvavou agresivitu z diskusí pod články v eWRC. K tomu pak připojme jeho hustou kštici, která zaručuje, že mu bude mít po boku Martina co padat.

Na kluky se moc těším. Přeji jim co nejhezčí výsledek. Jirkovi pak stejný počet vlasů v cíli, jako na startu Enteria Rally Příbram.

Komentářů celkem: 1
1. 10. 2012 19:461
0 0
I já mám radost, že se Martin vrací a těším se na víkend smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!