2. 10. 2012 15:49 − 2751× − 0

Na rally bezpečně – výzva Enteria Rally Příbram

Před Rally AZ pneu Jeseníky došlo ke vzniku divácké aktivity Na rally bezpečně.

Před Rally AZ pneu Jeseníky došlo ke vzniku divácké aktivity Na rally bezpečně. Aktivita je založena hlavně na preventivním působení diváků podél tratí RZ a případné pomoci pořadatelům.

Princip je velmi jednoduchý: soutěže navštěvujeme, a jsme-li alespoň trochu zodpovědní, můžeme mít oči otevřené a v případě neznalosti diváka (výběr nevhodného, resp. riskantního místa ke sledování RZ) můžeme takového slušně upozornit na větší obezřetnost, anebo v případě neukázněných diváků můžeme pomoci pořadateli se zvládnutím situace.

Nemáme předepsány žádné pozice podél RZ, ani nejsme touto aktivitou nijak omezování a neplyne pro nás žádná právní odpovědnost.

Po soutěži bude naše aktivita vyhodnocena a zveřejněna.

Jedete-li na Příbram, a budete-li se chtít zúčastnit a přispět tak byť jen minimálně k zajištění hladkého průběhu soutěže, pošlete kontaktní mail na adresu: narally@seznam.cz Žádné osobní informace nejsou potřebné. Obratem dostanete jednoduchou instrukci, jak můžeme být v praxi užiteční.

Pokud jste se již registrovali před Rally Jeseníky, mail Vám přijde automaticky, není tedy nutné se znova přihlašovat. Tato aktivita je koordinována s pořadatelem Enteria Rally Příbram.

S velikým díkem všem, kteří se rozhodnou pomoci!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!