Finále pro Fabia R2 Cup v Příbrami

Jiří Vrkoslav získal titul ve třídě 6 a stal se historicky prvním vítězem Fabia R2 Cupu.

  • Jiří Vrkoslav získal titul ve třídě 6 a stal se historicky prvním vítězem Fabia R2 Cupu
  • 10 VIP vstupů pro posluchače Rádia HEY
  • V rámci závěrečného podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích odstartuje i letos nové pohárové závodění, s názvem Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup. Jak je již všeobecně známo, jedná se o pohárové závodění s vozy ŠKODA Fabia R2. Pořadatelé Enteria Rally Příbram letos připravili pro posádky trať, která zahrnuje 14 rychlostní zkoušek o celkové délce 165 km.

    Do závěrečného podniku MMČR neodstartuje italský jezdec Elwis Chentre, který dal v této části sezony přednost zahraničním startům. Do Příbrami tak přijíždí již jako jasný vítěz poháru Fabia R2 Cup český jezdec Jiří Vrkoslav. Pro něj byla letošní sezona premiérou na dvoudenních závodech, kterou zakončil již zmiňovaným titulem v rámci Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup. Dalším úspěchem tohoto sympatického jezdce je zisk titulu absolutního mistra ČR ve třídě 6. Bodově již nemůže nikdo Jiřího Vrkoslava přeskočit.

    Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup se před závěrečným podnikem rozhodl podpořit snahu Autoklubu ČR o zvýšení bezpečnosti automobilových soutěží. Více již zástupce promotéra Josef Pátl „Promotér ve spolupráci s pořadatelem uzavřel s rádiem Hey dohodu, v rámci které se v týdnu před závodem každý den objeví spoty upozorňující na blížící se soutěž. V rámci podpory bezpečné rally bude rádio apelovat na své posluchače. Promotér dal k dispozici mimo jiné i 10 VIP vstupenek do prostoru zázemí Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup a pro dva vylosované posluchače i svezení v rallyovém autě. Vylosovaní posluchači se tak mohou těšit na prima zážitek, divácké tribuny u trati vybraných testů a v servisní zóně na profesionální zázemí cateringového stanu.“

    Již tradičně promotér cupu připravil pro startující posádky společné servisní zázemí zahrnující cateringový stan nejen pro posádky, mechaniky, ale i pro týmové partnery. Pro VIP hosty jsou na vybraných testech připraveny tribuny. Na vítězné posádky čeká v cíli soutěže rovněž již tradiční prémie v podobě „price money“.

    Enteria Rally Příbram odstartuje již tuto sobotu v 08:00. Servisní zóna je umístěna na letišti Dlouhá Lhota. Vítěz závěrečného podniku Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup bude znám v neděli okolo druhé hodiny odpolední.

    Reportáže ze seriálu „Česká pojišťovna Škoda Fabia Rally Cup“ budete mít možnost sledovat na programu ČT4 Sport.

    Komentářů celkem: 0
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!