4. 10. 2012 07:52 − 2531× − 1

Václav Pech před oblíbenou Příbramí

Již pětkrát dokázala posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vystoupat na nejvyšší stupínek při Rallye Příbram.

Již pětkrát dokázala v minulosti posádka EuroOil-invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vystoupat na nejvyšší stupínek při Rallye Příbram, která o nadcházejícím víkendu odstartuje jako závěrečná soutěž našeho mistrovství.

I přes jezdecky výjimečně nepodařenou sezonu, kterou navíc provázely dětské nemoci jejich nového, avšak populárního vozu Mini John Cooper Works 1,6 turbo, má posádka ještě teoretickou šanci získat třetí místo v celkovém absolutním pořadí. Po předcházející Barum Rallye bylo nutné kvůli poruše nového systému elektrické vodní pumpy dovézt celý vůz do anglického Prodrive k odstranění závady a následné důkladné kontrole celého motoru.

„Doufáme, že se anglickým inženýrům podařilo vše odstranit, protože závadám v řídicí jednotce nejsme schopni předcházet,“ vysvětluje Václav Pech a dodává: „Rallye Příbram mi přirostla k srdci, má velice pěkné rychlostní zkoušky a tím, že se jede tradičně na podzim, i dost klouzavé. K tomu musíme přizpůsobit i rozpis a už při seznamovacích jízdách počítat s více změnami na trati než jinde. Například při sebemenším dešti zůstane na silnici nejen voda, ale i listí, na kterém to klouže ještě více, a stejné to je i v lesních úsecích, které již nyní téměř neosychají. Prostě správná rallye. Tím, že je kousek od Plzně, cítím zde i větší podporu našich fanoušků, které i s ostatními příznivci rallye do Příbrami srdečně zvu.“

Rallye Příbram odstartuje v sobotu 6. října v 8,00 hodin na letišti Dlouhá Lhota, kde se tradičně nachází i servisní zóna. Cíl spatří první posádka po absolvování tratě dlouhé 501 km v neděli ve 13,50 hodin tamtéž.

Komentářů celkem: 1
4. 10. 2012 08:351
0 0
Veno také doufám že se podaří nemoci mini odstranit a budeš jezdit prvnísmajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!