Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 34. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z čtyřiatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Sliven.

Rally Sliven

Čtyřiatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 713 lidí. Jako vítěze Rally Sliven jste volili převážně Dimitara Ilieva (448 tipů). A to se Vám také vyplatilo, domácí závodník zvítězil. Druhé místo Gyosheva se objevilo na 83 tipech, třetí "flek" Isaeva netipl nikdo.

KO otázka na čtyřiatřicátou letošní soutěž zněla: Vyhraje jeden jezdec alespoň 6 rychlostních zkoušek? Ano nebo Ne? Iliev a Gyoshev vyhráli po čtyřech zkouškách, ve třech RZ bral prvenství Staykov a po jednom zářezu zaznamenali ještě Avci a Donchev. Z toho plyne, že správná odpověď na KO otázku je NE. 307 z Vás bralo bonusové body, 213 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na jedenáctou soutěž IRC natipoval nick GeorgLM, který získal 36 bodů a může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro čtyřiatřicáté kolo tipovačky Honza Pilař, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body dostane pohárový jezdec za prvenství Ilieva a 7. místo Kangura. KO otázka se Honzovi také povedla a v součtu to dělá téměř dvojnásobek průměrného počtu bodů – 14.

Zubrův tip na Rally Sliven od Honzy Pilaře
1.ILIEV Dimitar
2.AVCI Yagiz
3.STAYKOV Plamen
4.GYOSHEV Petar
5.DONCHEV Krum
6.CONSANI Robert
7.KANGUR Martin
8.HUNT Harry

Aktuálně můžete tipovat na Rally Sanremo a Rally d'Italia Sardegna.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!