Zubrův tip na Rally Sanremo od Honzy Škalouda

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Jan Škaloud.

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Jan Škaloud. Sedmadvacetiletého spolujezdce známe posledních pět let z vozu Antonína Tlusťáka, Honza však začal svoji kariéru mnohem dříve. Po dosažení plnoletosti usedl vedle Jakuba Jelínka, rok na to začal ukrajovat své první kilometry v ČMPR vedle Václava Dunovského. Dva roky vedle Davida Tomka vyměnil za zajímavý rok se slovenským talentem Michalem Riečicou, se kterým odjel osm zahraničních soutěží. Přes Dana Landu a Vladimíra Bergera začal Honza Škaloud úspěšnou pětiletou spolupráci s Antonínen Tlusťákem.

Zubrův tip na Rally Sanremo od Honzy Škalouda
1.BASSO Giandomenico
2.SCANDOLA Umberto
3.KOPECKÝ Jan
4.MAGALHAES Bruno
5.PERICO Alessandro
6.HÄNNINEN Juho
7.ALBERTINI Stefano
8.BREEN Craig

KO otázka zní pro Rally Sanremo následovně: Bude v konečných výsledcích za Jiřím Navrátilem alespoň jeden vůz kategorie S2000? Ano nebo Ne? Co na to Honza Škaloud? "Rád bych, protože je kluk z Čech a budu mu fandit. Myslím, že se mu tam bohužel na poprvé bude z těch zatáček motat hlava. Je to opravdu náročná soutěž na rozpis." V jeho tipu zaškrtáváme tedy odpověď NE.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 12. října 2012 ve 14,34 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!