Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 36. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z šestatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Příbram.

Rally Příbram

Šestatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 791 lidí. Jako vítěze Rally Příbram jste volili převážně Romana Krestu (684 tipů). Správným vítězem se stal však Jaromír Tarabus. Ten byl uveden jen na 4 tipech, častěji jste měli na mysli prvenství Pecha (97 tipů). Druhé místo Jana Dohnala se objevilo na jednom tipu, třetí "flek" Jarka Orsáka tipli 2 tipující.

KO otázka na šestatřicátou letošní soutěž zněla: Bude v cíli soutěže v Top10 alespoň jedna dvoukolka? Ano nebo Ne? Letošní Příbram byla náročnou soutěží, kde se vlivem odpadlých posádek podařilo dostat do nejlepší desítky i několika dvoukolkám – přesněji Černému, Petákovi a Trinerovi. Správná odpověď na KO otázku tedy je ANO. 384 z Vás bralo bonusové body, 276 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na poslední soutěž MMČR natipovaly nicky František Pohanka, RALLYSKODA a m@d3rovi, kteří získali 20 bodů a mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro šestatřicáté kolo tipovačky Marek Procházka, zjistíme, že dokázal trefit 4 lidí v Top 8. Plusové body dostane spolujezdec jen za šesté místo Hudce. KO otázka se Markovi povedla a v součtu to dělá velmi nadprůměrných 10 bodů.

Zubrův tip na Rallye Příbram od Marka Procházky
1.KRESTA Roman
2.PECH Václav jun.
3.TARABUS Jaromír
4.VALOUŠEK Pavel jun.
5.ORSÁK Jaroslav
6.HUDEC Martin
7.ŠTAJF Vojtěch
8.ČERNÝ Jan

V současné době máte možnost tipnout si na Rally Sanremo a Rally d'Italia Sardegna.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!