Petr Pančocha - eWRC.cz
5. 3. 2004 00:00 − 2308× − 0

Soutěž s Motorsport Kopecký zná své vítěze

Naše nejnovější hra eWRC Rush Hour již zná své vítěze. Ostatní ale nemusí zoufat, ze všech správných odpovědí budou vylosování další výherci, kteří získají ceny od partnera soutěže Motorsport Kopecký

Vážení čtenáři a návštěvníci eWRC.cz,

v minulém týdnu jsme na našich stránkách zveřejnili logickou hru eWRC Rush Hour.

Přestože trojice nejrychlejších řešitelů je již známa, i na ostatní z vás stále čekají ceny od Motorsport Kopecký a eWRC.cz. Stejné odměny totiž získají i tři vylosovaní řešitelé, kteří do 31.března 2004 odešlou na adresu redakce@ewrc.cz správné znění tajenky. Pravděpodobnost získat jednu z výher stále docela vysoká. K dnešnímu datu se v redakčním mailu objevila třicítka správných odpovědí.

Potěšily nás příznivé ohlasy na tuto hru. Některé z nich si dovolím ocitovat, zejména ten první si zaslouží speciální cenu útěchy.

Makli: Nejsem sice určitě mezi prvními třemi, cenu byste mi ale poslat měli jako kompenzaci za rozbitou myš zn. HAMA v ceně 159,-Kč (mám i účet, včera jsem kupoval tutéž novou v Carrefouru), která ve 24.kole vaší soutěže nepřežila brutální mrsknutí o stěnu za stolem počítače…

Tomasek: Tož jsem to dal, ale zapotil jsem se snad 45 minut…

Mariks: Trochu sem se v práci nudil :-) a tady je tajenka…

Někteří přiložili i vzkaz pro Honzu Kopeckého a Filipa Schovánka. Kluci, držíme Vám palce při ADAC Rally Oberland. Ať v tom Německu vyhrajete.. Rádi vzkaz předáme.

Bereme si však k srdci výtku, která se týkala rozlišování některých velkých a malých písmen ve znění tajenky (rozlišování přitom vyžadujeme kvůli ztížení uhádnutí tajenky). Proto byly za správné považovány i odpovědi, kde se tajenka lišila ve velikosti písmen C-c O-o Z-z.

A kdo jsou zmiňovaní vítězové ? Suverénem se stal Jarda Cheníček, jehož odpověď k nám dorazila 27.února v 16:59. V souboji o druhé místo zvítězil Standa Mařík (27.2.2004 20:52) o tři minuty před Jiřím Dumkem.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!