Zubrův tip na Rally d'Italia Sardegna od Martiny Daňhelové

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Rally d'Italia Sardegna, je Martina Daňhelová.

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Rally d'Italia Sardegna, je Martina Daňhelová. Závodnice ČK Motorsport nastoupila do českých vod v roce 2008 a od té doby vystřídala vozy Volkswagen Polo, Hondu Civic a Renault Clio Sport. Za sebou má všechny závody sprinterského seriálu, párkrát se Martina Daňhelová objevila i ve velkém českém mistrovství. Letos na domácí Agropě vybojovala 3. příčku ve třídě 8.

Jak vidí šotolinovou ostrovní soutěž Martina Daňhelová? ""Ufon" Loeb už má vše jisté, tak myslím, že pojede spíše pro diváky, bude se kochat středomořskou krajinou a přenechá prvenství svému týmovému kolegovi. Matadoři od Fordu se poperou o bronz. Na závěr jen doufám, že Novikov nepotvrdí svou bilanci každý třetí start OUT a dovede svou Fiestu v celku do cíle."

Zubrův tip na Rally d'Italia Sardegna od Martiny Daňhelové
1.HIRVONEN Mikko
2.LOEB Sebastien
3.SOLBERG Petter
4.LATVALA Jari-Matti
5.OSTBERG Mads
6.NEUVILLE Thierry
7.TÄNAK Ott
8.NOVIKOV Jevgenij

KO otázka zní pro Sardínii následovně: Dokončí Daniel Landa náročnou soutěž bez použití Rally2? Ano nebo Ne? Martina Daňhelová moc dobře ví, že Dan Landa je ve stejném termínu přihlášen i na Vsetín. "Doplňková otázka je spíše chyták :) Nicméně pokud by Daniel Landa opravdu odstartoval, tak já, aspoň na jeho místě, bych si nechtěla kazit náladu výlety mimo trať a s určitou dávkou jistoty bych chtěla vidět cílovou rampu. Tudíž dokončí soutěž bez využití superrally," komentuje odpověď mladá závodnice. Její odpověď je tedy: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou ve čtvrtek 18. října 2012 v 16,13 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 2
16. 10. 2012 11:321
0 0
Nechci být hnidopich, ale místo Golfa bych asi radši napsal Polo. Jinak dík tip. Po opravě mě prosím smažte. smajlík
16. 10. 2012 11:432
0 0
Je to tak, opraveno.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!