Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 39. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z devětatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Rally Vsetín 2012.

Rally Vsetín

Devětatřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 716 lidí. Nejvíce jste favorizovali Romana Odložilíka (298x), ale správně byl Antonín Tlusťák (290 tipů). Na druhé příčce jste tipovali nejčastěji opět Odložilíka, správně ale udělalo 29 z Vás, co zvolili Jaromíra Tomaštíka. Třetí pozici obsadil konečně Odložilík, kterého na tomto postu volilo 120 tipujících.

KO otázka na devětatřicátou letošní soutěž zněla: Bude Tomáš Ondrej nejrychlejším Slovákem v cíli soutěže? Ano nebo Ne? Největším soupeřem jezdce s Fabií WRC byl talentovaný Koči a ten jej také nakonec o 10 vteřin porazil. Správná odpověď má být tedy NE. Bonusové body bralo 350 z Vás.

Nejúspěšněji na poslední soutěž sprintrally natipovali lidé s nicky Kleandr a Pepula – získali 38 bodů. Mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro devětaatřicáté kolo tipovačky Milan Štván, zjistíme, že dokázal trefit 5 jezdců v Top8. Musíme ale odečíst body za nesprávně zodpovězenou KO otázku a v součtu to dělá pouhý 1 bod.

Zubrův tip na Rally Vsetín od Milana Štvána
1.ODLOŽILÍK Roman
2.SÝKORA Jan
3.TLUSŤÁK Antonín
4.ONDREJ Tomáš
5.JAKEŠ Miroslav
6.HUDEC Martin
7.TOMAŠTÍK Jaromír
8.NAVRÁTIL Jiří

V současné době máte možnost tipnout si na Rally de Espaňa.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!