25. 10. 2012 12:58 − 2726× − 1

Soutěž o 3 kalendáře "Rally legendy Škoda ožívají!"

Kdo chce mít jeden ze tří kalendářů "Rally legendy Škoda ožívají!", tak musí správně zodpovědět následující otázky.

Kalendář "Rally legendy Škoda ožívají!" je plný legend. Všechna auta, o kterých jsme kdy snili ve Škoda muzeu nebo na dobových fotografií, se podařilo Škodateamu dostat do jednoho jediného kalendáře. To nejlepší, co kdy jezdilo po českých závodních tratí. Prostě všechny vozy, které by každý škodovák chtěl mít v garáži, prostřednictvím tohoto kalendáře se ten sen může splnit. Kalendář "Rally legendy Škoda ožívají!" je ve velikosti A2+ 630x480.

Kdo chce mít ve své domácnosti na libovolném místě jeden ze tří kalendářů "Rally legendy Škoda ožívají!", tak musí správně zodpovědět následující otázky:

1. otázka: Podařilo se již některé dívce s titulem Dívka Škodateamu zvítězit i v soutěži Dívka Šumavy? V případě, že ano, tak ve kterém roce?

2. otázka: Které 4 skvosty značky Škoda jsou ke shlédnutí na kalendáři "Rally legendy Škoda ožívají!"?

Zašlete správné odpovědi do půlnoci 31. října 2012 na mailovou adresu erman@skodateam.cz a nezapomeňte uvést své jméno a adresu. Do předmětu uveďte Soutěž o 3 kalendáře "Rally legendy Škoda ožívají!".

Kdo nechce čekat až do vyhlášení výherců a chce mít jistotu, že kalendář dostane, tak si ho samozřejmě může objednat na adrese www.skodateam.cz za lidových 190 Kč.

Výherci budou vylosováni ze všech správných odpovědí a zveřejněni na eWRC.cz. Taktéž je budeme informovat emailem. Hodně štěstí!

Komentářů celkem: 1
27. 10. 2012 12:071
0 0
A já si ho zrovna objednal...
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!