25. 10. 2012 10:37 − 2665× − 0

Pošumavský slalom již v sobotu 27.10. 2012

Páté a poslední kolo slalomu pod taktovkou RFK, po kterém bude následovat slavnostní večer s předáním pohárů za celou sezonu.

Sice předpověď počasí není moc přívětivá a možná se dočkáme i sněhového slalomu;-), přihlášky stále přicházejí. Pořadatelský sbor občanského sdružení Rally Fans Katovice s pomocí členů AMK Pačejov již finišuje s přípravou na poslední kolo Pošumavského slalomového šampionátu. Pravidla tohoto cupu myslí i na příchozí a nezkušené závodníky, pro které je připravena třída A1 a A2. Zde si tedy mohou porovnat své řidičské schopnosti s ostatními, kteří se slalomu nevěnují tak pravidelně, jako profesionálové, kteří mají další své vypsané třídy. Pokud se tedy i Vy rozhodujete, neváhejte. Za startovné 300 Kč máte možnost užít si velice zábavný, ale i náročný závodní den na letišti u obce Kadov (49°25'51.065"N, 13°47'8.785"E).

Dalším lákadlem pro účast na akci může být skutečnost, že souběžně se slalomem probíhá na protější straně letiště motoristická a antik burza. Po skončení pátého a tedy posledního závodu letošního Pošumavského slalomu se jezdci přesunou do obce Pačejov nádraží, kde proběhne předání pohárů za sobotní závod a zároveň slavnostní vyhlášení celkových vítězů za rok 2012. Občerstvení a živá hudba k poslechu i k tanci již tradičně zajištěna.

Trať IV. Tchořovické motanice 27.10. 2012

Podrobné informace (přihlášky) naleznete na oficiálním webu slalomu zde, případně na webu automotoklubu Pačejov zde. Oficiální událost akce na Facebooku, do které můžete pozvat i další své přátele najdete zde.

MMAARTIN a RFK, www.rallyfans-katovice.wz.cz

Přidejte se na FB stránky RFK www.facebook.com/RallyFansKatovice

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!