27. 10. 2012 10:46 − 2732× − 0

Mikkelsen chce i přes titul na Kypru vyhrát

Třiadvacetiletý Andreas Mikkelsen obhájil titul v IRC. Přesto odstartujete talentovaný Nor příští víkend do Cyprus Rally.

Třiadvacetiletý Andreas Mikkelsen obhájil titul v IRC. Přesto odstartujete talentovaný Nor příští víkend do Cyprus Rally, poslední soutěže Intercontinental Rallye Challenge. Mikkelsen by rád zakončil existenci IRC stylově – vítězstvím. To se mu budou snažit překazit jeho největší konkurenti – hlavně Al-Attiyah a Al-Suwaidi s Fiestou RRC a Roger Feghali s další Fiestou ve verzi S2000.

"Miluju soutěž na Kypru, zkoušky jsou hodně těžké a náročné a my jsme tam loni vyhráli, takže se na návrat těším," říká Mikkelsen týden před startem posledního závodu Intercontinental Rallye Challenge. Tato série totiž Kyperskou rally 2012 zaniká.

"Je skvělý pocit vědět, že jsem se stal prvním jezdcem, který obhájil titul v IRC a že Škoda je už potřetí vítězem mezi výrobci. Nyní můžeme jet na Kypr a trochu se bavit. Budeme se snažit vyhrát, protože chci, aby všichni lidé v týmu, kteří pracovali pro letošní úspěch a také všichni naši fanoušci, zažili skvělý konec této popravdě fantastické sezóny," plánuje Nor, který letos získal kromě titulu IRC i 13 bodů do hodnocení jezdců ve světovém šampionátu.

Cyprus Rally začíná v pátek 2. listopadu speciální rychlostní zkouškou ve městě Pafos.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!