Uzávěrka přihlášek na RallyShow Uherský Brod již v pátek!

Uzávěrka přihlášek na volný podnik na východě Moravy se nezadržitelně blíží.

Již na tento pátek je naplánována uzávěrka přihlášek na čtvrtý ročník Autogames RallyShow Uherský Brod 2012. Již dnes tři dny před uzávěrkou nalezneme na seznamu přihlášených 35 posádek a další přihlášky jsou na cestě. Celkově pořadatelé očekávají účast mezi 50 a 60 posádkami.

Do startu RallyShow zbývá 10 dní a přípravy na tento oblíbený volný závod jsou ve finální části. "Aktuálně jsou obě zkoušky suché. Sníh leží na RZ Lopeník pouze mimo cestu, ale očekáváme, že teploty se vrátí zpět k podzimnímu normálu a tak snad problémy se sněhem a ledem nehrozí. Ale jsme připraveni i na verzi, kdy by sníh napadl," uvedl k aktuálním podmínkám na trati domácí jezdec Martin Bujáček.

V seznamu přihlášených jsou už nyní speciály WRC či S2000, takže se diváci mají na co těšit. Kromě již oznámeného startu Jozefa Béreše staršího s vozem Audi S1, který pojede v roli předjezdce těsně před prvním ostrým vozem, uvidí diváci i další skvělé jezdce z domácí špičky MMČR a MČR Sprintrally. "Stejně jako v loňském roce se startovní listina definitivně uzavře v pondělí večer, takže budeme přijímat i opožděné přihlášky přes víkend a v pondělí dopoledne. Letos opět očekávám souboj o vítězství mezi vozy WRC a S2000, protože Městská RZ bude více sedět vozům WRC, ale zase RZ Lopeník vozům S2000," dodal letošní dvojnásobný mistr ČR Martin Bujáček.

Ve čtvrtek 1. listopadu 2012 bude zveřejněn Rally Guide 2, kde diváci najdou kompletní mapy diváckých prostorů, jejich detailní nákresy a foto průvodce po RZ. Od tohoto dne se budou prodávat na čerpacích stanicích v Uherském Brodě a okolí (Zlín a Uherské Hradiště nevyjímaje) prodávat programy. Kompletní seznam benzínek, kde budou programy k mání, a také další informace naleznete na www.rallyshow-ub.ic.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!