1. 11. 2012 11:23 − 2990× − 0

Pošumavský slalom cup 2012 zná své vítěze

Poslední kolo šampionátu bylo poznamenáno sněhovou nadílkou. Po odjetí závodu došlo k předání pohárů za celkové umístění tohoto roku.

IV. Tchořovická "snow" motanice 2012. Přesně tak zněl pracovní název pro poslední kolo Pošumavského slalom cupu, které se konalo 27.10. 2012. I přes drsné povětrnostní podmínky dorazilo na start posledního slalomu přes 60 jezdců, kteří se vydali vstříc opět trochu jinak postavené slalomové trati na letišti u obce Pole. Pár foto postřehů vám dostatečně napoví, jaké že podmínky panovaly na trati posledního slalomu. Je tedy velice na místě poděkování. "Moc děkuji všem pořadatelům, kteří si zažili své, kteří museli od 9:00 do 16:00 s lehkou přestávkou na oběd obstarávat kuželky, zastávat funkce komisařů pro penalizace a v neposlední řadě pomáhali s přípravou celé soutěže a zároveň s úklidem, do kterého už by se opravdu nikomu chtít nemuselo. Dále děkuji za pomoc Ing. Pavlu Štípkovi a lidem kolem něj v AMK Pačejov. V neposlední řadě Břetislavu Šindelářovi a Radkovi Zajícovi. Jsem rád, že nám letos spolupráce opět klapala a těšíme se "snad" na další ročník Pošumavského slalom cupu 2013" říká ředitel posledního slalomu Martin Mazuch.

Absolutním vítězem IV. Tchořovické motanice 2012 se stal Lukáš Daněk, který svou škodu 130 provedl slalomem nejrychlejšími časy a zároveň se vyvaroval jediné chybičce. Právem mu patří velká gratulace. Kompletní výsledky všech kategorií si můžete prohlédnout v přehledu zde. Po absolvování 2 tréninkových a 3 ostrých jízd, se většina závodníků odebrala do kulturního domu Pačejov Nádraží, kde byl přichystán slavnostní večer a došlo zde k předání pohárů, jak za poslední závod, tak za celý rok 2012.

Zbývá než zvolat třikrát sláva těm, kteří ovládli stupně nejvyšší v jednotlivých kategoriích a dále pogratulovat i všem ostatním zúčastněným. Velký dík ze strany pořadatelů všem, kteří se zúčastnili letošního Pošumavského slalom cupu, protože bez nich by to nešlo. Vítězové jednotlivých tříd:

Absolutní klasifikace: Horn Václav ml. – Škoda 140 LS

A1 příchozí do 1300 cm3: Bartoň Tomáš – Škoda Favorit

A2 příchozí nad 1300 cm3: Kotlan Petr – Citroen Saxo VTS

L1 profíci do 1300 cm3: Příborský Vladimír ml. – Škoda Felicia Lxi

L2 profíci nad 1300 cm3: Chudáček Stanislav – VW Golf II

S – speciály: Horn Václav ml. – Škoda 140 LS

D – dámský pohár: Duchková Miroslava – Škoda 110R

J – pohár juniorů: Vašta Jan ml. – Škoda 130

V – veteráni (věk řidiče nad 50 let): Horn Václav st. – Škoda 140 LS

T – trabant cup: Zajíc Radek – Trabant 601

Kompletní výsledky z celého šampionátu v přehledu (xls dokument) k nalezení zde.

Nyní nezbývá, než si dopřát v zimní okurkové sezoně odpočinku, případně své miláčky v garážích zase o něco více poladit. Na další setkání se těší sbor pořadatelů Pošumavského slalom cupu 2012.

MMAARTIN a RFK, www.rallyfans-katovice.wz.cz

Přidejte se na FB stránky RFK www.facebook.com/RallyFansKatovice

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!