Zubrův tip na Cyprus Rally od Josefa Zimmermanna

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Josef Zimmerman.

Na nadcházející soutěž Intercontinental Rallye Challenge nám zaslal svůj tip Josef Zimmermann. Severočeský soutěžák se učil za volantem Favoritu Pick-Up ve volných soutěžích, loni spolu se svým stálým spolujezdcem Pavlem Zalabákem a Citroenem C2R2 úspěšně přešel do Poháru ČR. Letos odstartoval s Renaultem Clio R3 v rámci sprintrally a výsledkem je druhá příčka mezi dvoukolkami a ve třídě 5.

"Mým tipem odpovídám i na otázku zda vyhraje Mikkelsen, podle mě je určitě favorit. Al-Attiyah bude určitě na těchto těžkých tratích také velice rychlý, Nikaru jsem viděl ve Finsku a tam jel špičkově, Aigner jako mistr světa produkčních aut určitě taky ukáže svoje umění, Arai jako jeden z nejzkušenějších ve startovním poli může překvapit skvělým výsledkem. Wiegand bude spíš sbírat zkušenosti a ostatní dva je jenom náhodný tip:-)," komentuje svůj tip druhý nejrychlejší muž dvoukolek v rámci sprintrally. Jestli mu jeho tip vyjde, uvidíme v neděli odpoledne.

Zubrův tip na Cyprus Rally od Josefa Zimmermanna
1.MIKKELSEN Andreas
2.AL-ATTIYAH Nasser
3.NIKARA Jarkko
4.AIGNER Andreas
5.ARAI Toshi
6.WIEGAND Sepp
7.FEGHALI Roger
8.KREMER Armin

KO otázka zní pro Kyperskou Rally následovně: Vyhraje soutěž Andreas Mikkelsen? Ano nebo Ne? Svoji odpověď prozradil Pepa Zimmermann již ve svém tipu nejlepší osmičky, a tak v jeho tipu zaškrtáváme tedy odpověď ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 2. listopadu 2012 v 19 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!