3. 11. 2012 09:37 − 2886× − 0

Seznam přihlášených zcela naplněn

Poslední volná akce roku se blíží, Setkání nejen mistrů Jezná 2012 se odehraje nedaleko hracholuské přehrady již 17.11.2012.

Poslední volná akce roku se blíží, Setkání nejen mistrů Jezná 2012 se odehraje nedaleko hracholuské přehrady na Plzeňsku již 17.11.2012. Počet přihlášených na soutěž Waltter Motorsport Rokycany je již naplněn, diváci se mohou těšit na plné startovní pole v počtu 80 vozů všech značek. Jedna okruhová trať, která se pojede třikrát jedním směrem a třikrát směrem opačným nabízí bez mála 40 měřených kilometrů.

"Přestože jsme prodloužili příjem přihlášek až do pondělí 12.11.2012 a zároveň navýšili počet přihlášených soutěžních (ostrých) posádek ze 70 na 80, jsem neskutečně šťastný, že již dnes je seznam přihlášených zcela naplněn. A za to bych chtěl opravdu upřímně všem posádkám mnohokrát poděkovat," vyjadřuje se s radostí Robert Valečko, ředitel poslední volné akce roku.

Dalším zájemcům o start na Setkání nejen mistrů Robert Valečko vzkazuje: "Pokud se ještě najde posádka, která by měla zájem startovat na poslední akci sezóny 2012, prosím, klidně přihlášku pošlete, budeme ji evidovat a v případě odhlášení některé ze současných posádek, vás zařadíme do startovního pole. Zároveň bych chtěl poprosit ty posádky, které se z jakéhokoli důvodu nakonec nebudou moci zúčastnit, aby se omluvily s dostatečným předstihem a uvolnili tak eventuelně místo další posádce."

Organizátor uvolnil také přehled diváckých míst, šipky vyjadřují směr jízdy při RZ1,2,3:

Podnik Setkání nejen mistrů Jezná 2012 sponzoruje společnost Dixi. Tradiční mediálním partnerem soutěží WMR je server eWRC.cz. Při listopadové akci v blízkosti přehrady Hracholusky jsou v plánu i online výsledky a kde jinde než na ewrc-results.com.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!