4. 11. 2012 10:04 − 2698× − 0

Autodrom Hradec Králové oslavil 1. narozeniny

CzechRing oslavil nedávno rok své existence, během které doznal mnoha vylepšení.

CzechRing oslavil nedávno rok své existence, během které doznal mnoha vylepšení. Pro další sezónu jsou v plánu zejména opravy asfaltových povrchů a další rozšíření trati novými obrubníky. Rally teamy mohou nově po dohodě využít zvlněnou panelovou cestu pro nastavení svých podvozků. CzechRing je 3D duálním okruhem pro soutěžní auta, ale stále více vychází vstříc okruhovým a formulovým speciálům, které jsou náročnější na hladký povrch a čistou trať.

CzechRing se už nyní může pochlubit zajímavými hosty, kteří na něm testují. Kromě převažujícího rally, vídáme v Hradci okruhové vozy a motocykly historické i třídy supermoto. V průběhu celého roku bylo možné se na CzechRingu svést se supersporty, které využívaly prodloužený okruh AC pro jízdy svých klientů. Poctou pro CzechRing je testování vozu DTM nebo testování výkonných motokárových speciálů zákazníků z Německa. CzechRing je také oficiálním zkušebním okruhem pro testování formulí vyvíjených ČVUT Praha.

Největší koncentrace historických i současných formulí na královéhradeckém okruhu je možné vidět v průběhu RallyShow, která je plánována na červen roku 2013. CzechRing hostil v tomto roce nespočet menších okruhových seriálů, klubových akcí, Autosport Tuning, BMW Race a další společenské a firemní akce. Do konce roku 2012 zbývá ještě pár závodů a testování na sněhu, pokud bude.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!