7. 3. 2004 00:00 − 2896× − 0

Antonín Charouz do rally Tomáše Engeho nepustí!

Ačkoliv 30.ledna 2004 agentura BPA poskytla médiím tiskovou zprávu s informací, že Tomáš Enge bude startovat v sezóně 2004 v kompletním Mezinárodním Mistrovství České republiky v rally, vše je nakonec

Ačkoliv 30.ledna 2004 agentura BPA poskytla médiím tiskovou zprávu s informací, že Tomáš Enge bude startovat v sezóně 2004 v kompletním Mezinárodním Mistrovství České republiky v rally, vše je nakonec jinak.

Antonín Charouz v záznamu TV Prima z úvodního podniku Formule 1 oznámil, že došlo ke zrušení smlouvy s týmem Styllex Prosport Tuning. Tomáše Engeho tak podle této informace neuvidíme za volantem špičkového modelu značky Subaru na tratích rychlostních zkoušek. Připomeňme, že Tomáš Enge byl přihlášený týmem Styllex Prosport Tuning na Rally Vysočina a start této soutěže je již za necelý týden! Vůz Subaru Impreza WRC S9 pilotují i oba tovární jezdci Subaru Solberg a Hirvonen. Otázkou zůstává, zda budeme mít možnost tento skvost v ČR vidět a kdo jej bude případně pilotovat. Jako nejpravděpodobnější se jeví posádka Tomáš Hrdinka-Petr Gross.


Foto: Dan Porazil, www.eWRC.CZ

Jako velmi pravděpodobné se jeví angažmá Tomáše Engeho v sezóně 2004 v americké sérii CART. Neodpustím si však poznámku, že je velmi pozoruhodné, pokud manažer Antonín Charouz oznámí veřejnosti v televizi zrušení smlouvy s týmem Prosport Styllex Tuning, ale o další budoucnosti Tomáše Engeho nemůže uvést podrobnosti, protože o této skutečnosti není jezdec zatím informován. V jakém týmu a v jaké motoristické disciplíně bude Tomáš Enge startovat v letošním roce, bychom měli být informováni prostřednictvím tiskové zprávy v nejbližších dnech.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!