Czech Ford National Team v pozměněné sestavě

Poslední závod letošní sezony MS v rally se odehraje koncem tohoto týdne na 48. Rally RACC Catalunya – Costa Daurada 2012.

Poslední závod letošní sezony MS v rally se odehraje koncem tohoto týdne na šotolinovo – asfaltových tratích jako 48. Rally RACC Catalunya – Costa Daurada 2012. Ve složení posádky Czech Ford National Teamu dochází v tomto závodě k neplánované operativní změně na místě spolujezdce, když se Zdeněk Hrůza, letos tradiční kolega Martina Prokopa, z rodinných důvodů nebude moci soutěže zúčastnit v plném rozsahu a přijde o seznamovací jízdy. Jeho pozici tak zaujme na rychlo povolaný Michal Ernst, zkušený spolujezdec, který má na svém kontě mnohé starty na tratích MS.

„Je to samozřejmě na rychlo, nicméně věřím, že za Zdendu budu úspěšně zaskakovat. S Martinem jsme spolu jeli minulý rok dva závody, měli bychom si tedy rozumět. Sám jsem ve Španělsku již dvakrát startoval, naposledy minulý rok, takže to pro mě bude o něco jednodušší,“ komentuje Michal Ernst.

Zdeněk Hrůza se k týmu připojí koncem týdne a bude se soutěže účastnit jako „špión“ společně s Tomášem Engem.

Třináctý podnik MS v rally odstartuje v pátek 9.listopadu a na posádky čeká celkem 405 závodních km, ze kterých bude 150 na šotolinovém povrchu.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!