Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 40. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení ze čtyřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Cyprus Rally.

Cyorus Rally

Čtyřicátého kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 726 lidí. Jako vítěze Kyperské rally jste volili v rapidní většině Andrease Mikkelsena (669 tipů), následovaly tipy na Nassera Al-Attiyaha (46x). Správně se ukázala být sázka na katarského závodníka, druhé místo Mikkelsena správně tiplo 44 z Vás. Bodový průměr je na soutěž nejnižší z celé tipovačky 2012 – 2,97 bodu.

KO otázka na čtyřicátou letošní soutěž zněla: Vyhraje soutěž Andreas Mikkelsen? Ano nebo Ne? Díky problémům mladého Nora se z vítězství radoval Al-Attiyah, což jste většinou neodhadli v tipu na první místo a to se také projevilo v odpovědích na KO. Správná odpověď na KO otázku tedy je NE. 46 z Vás bralo bonusové body, 617 tipujících o ně naopak přišlo.

Nejúspěšněji na poslední soutěž IRC natipovali lidé s nicky arcibaldik a PetanS205, kteří získali 36 bodů a mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro čtyřicáté kolo tipovačky Josef Zimmermann, zjistíme, že dokázal trefit 6 lidí v Top 8. Plusové body nedostane ale vicemistr ve dvoukolkách žádné. KO otázku tipnul Josef Zimmermann špatně, body se mu odečítají a v součtu to dělá 2 body, což je jen lehce pod průměrem.

Zubrův tip na Cyprus Rally od Josefa Zimmermanna
1.MIKKELSEN Andreas
2.AL-ATTIYAH Nasser
3.NIKARA Jarkko
4.AIGNER Andreas
5.ARAI Toshi
6.WIEGAND Sepp
7.FEGHALI Roger
8.KREMER Armin

Aktuálně můžete tipovat na poslední soutěž sezóny – Rally Catalunya. Poté budeme rozdělovat piva výhercům tipovačky za celý rok a to 100, 50 a 25 piv pro tři nejúspěšnější!

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!