Zubrův tip na Rally de Espaňa od Jirky Sutra

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Katalánskou rally, je Jiří Sutr.

Expertem, který Vám může poradit s tipem na nadcházející Katalánskou rally, je Jiří Sutr. Jirka se v automobilových soutěžích objevuje od roku 2002 a do současnosti má na svém kontě 32 podniků v rámci sprintrally a tři "velké" závody. Během své kariérý vystřídal Nissan Sunny, Škodu Felicii, Škodu Fabii, Renault Clio či Citroen C2R2. Jiří Sutr má své slovo i v komisi Asociaci Jezdců Rally.

Jak vidí poslední soutěž světového šampionátu v letošní roce Jirka Sutr? "Na první místo jsem nemohl dát nikoho jiného než Loeba, protože to je prostě ufon a ne člověk. :-) Druhé místo bych přál Hirvonenovi, ale myslím, že Latvala ho porazí. Každopádně od těchto dvou jezdců očekávám hezký a těsný souboj. Tänakovi jsem dal divokou kartu a tipuji ho těsně pod stupně vítězů. Fandím Ogierovi a rád bych, aby porazil Neuvilla. I když myslím, že vzhledem k technice se to nestane, zariskuji a tipuji ho na šesté místo." Do tipu doplnil Jirka ještě Craiga Breena na osmou pozici.

Zubrův tip na Rally de Espaňa od Jirky Sutra
1.LOEB Sebastien
2.LATVALA Jari-Matti
3.HIRVONEN Mikko
4.TÄNAK Ott
5.SOLBERG Petter
6.OGIER Sebastien
7.NEUVILLE Thierry
8.BREEN Craig

KO otázka zní pro Španělsko následovně: Stane se Craig Breen po Katalánské Rally šampionem SWRC? Ano nebo Ne? Odpověď komentuje plzeňský závodník slovy: "Na otázku jestli se Breen stane šampionem SWRC odpovídám ano a moc bych mu to přál." Jeho odpověď je tedy: ANO.

Tipování končí s první rychlostní zkouškou v pátek 9. listopadu 2012 v 7,45 hodin. Připomeňme, že vítěz získá kromě značkového trika UAX v hodnotě 469 Kč i dárkové předměty od Pivovaru Zubr a samolepky eWRC.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!