Delimax Team zve fanoušky na RallyShow Uherský Brod

Posádka Delimax Teamu má před sebou další závodní víkend v podobě Autogames RallyShow Uherský Brod 2012.

Posádka Delimax Teamu má před sebou další závodní víkend v podobě Autogames RallyShow Uherský Brod 2012. Protože je to volný podnik, kde nejde ani tak o výsledek, jako o to pobavit diváky, slibuje Pavel Valoušek i jeho navigátor Lukáš Kostka především jezdeckou show pro diváky. Ti se mohou těšit na to, že týmový speciál Peugeot 207 S2000 uvidí v agresivním jezdeckém stylu!

Čechy mají Pražský Rallysprint, Morava naopak RallyShow Uherský Brod! Tak by se dal ve stručnosti charakterizovat sportovní obsah volného jednodenního podniku v okolí města u řeky Olšavy. Letos navíc pořadatelé slibují zatím nejkvalitnější startovní pole v krátké historii podniku, který získává popularitu především díky atraktivní městské rychlostní zkoušce v ulicích Uherského Brodu. Pořadatelé letos připravili trať v celkové délce 153 km, která obsahuje 6 rychlostních zkoušek na dvou úsecích v délce 39 km. RallyShow 2012 odstartuje z náměstí v Uherském Brodě v sobotu 10.11 ve 13 hodin, první posádka se očekává na stejném místě v 19 hodin.

Posádka Delimax Teamu na trať vyrazí se speciálem Peugeot 207 S2000 z dílen maďarské stáje Tagai Racing Technology. Pavel Valoušek s Lukášem Kostkou vnímají start jako poděkování fanouškům za podporu v uplynulých třech letech, kdy se „Valda“ společně s Delimaxem a dalšími partnery pravidelně představovali v soutěžích MMČR s vozy značky Škoda a Peugeot. Za zmínku v této souvislosti stojí především titul absolutních mistrů MMČR v roce 2010 (posádka Valoušek-Hrůza, vůz Škoda Fabia Super 2000), konečné první místo v rallysprintovém šampionátu v roce 2011 (posádka Valoušek-Hrůza, vůz Škoda Fabia WRC) a letošní konečné druhé místo v kvalitně obsazeném Rally Europa Cupu, kde posádka Valoušek-Kostka s Peugeotem 207 S2000 skončila za vítězným továrním týmem Škoda Motorsport.

„RallyShow Uherský Brod bereme jako symbolickou tečku za plánovaným tříletým projektem podpory společnosti Delimax směrem k Pavlu Valouškovi jun. a srdečně zveme všechny partnery a fanoušky na tuto show Pavla podpořit,“ komentuje víkendový start Jan Vrba, generální ředitel společnosti Delimax a.s.

Komentářů celkem: 1
7. 11. 2012 23:55
0 0
A je hotovo! ?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!