Hájek Historic Rally Team nakonec v Sosnové neodstartuje

Setkání mistrů v Sosnové mělo být domácím rozloučením Hájek Historic Teamu s fanoušky. Do Sosnové ale nakonec dva žluté Kadetty nedorazí.

Hájek Historic Czech National Rally Team má za sebou náročnou sezonu, ve které se pokoušel obhájit titul mistrů Evropy kategorie II v FIA mistrovství Evropy rally historických vozidel. Posádka Miroslav Janota – Lukáš Vyoral s Opelem Kadett C – GT/E, 16V ale v tomto roce nebyla tak úspěšná jako loni, a proto bylo v srpnu rozhodnuto, že sezona bude předčasně ukončena, protože šance na obhajobu titulu je už mizivá. Opel Kadett C-GT/E 16V se pak s "Evropou" rozloučil na říjnové Rally Legend, kde obsadil fantastické druhé místo. V České republice bylo rozloučení s fanoušky plánované na XI. Global Assistance Setkání mistrů, ale tam se nakonec ani Miroslav Janota ani původně avizovaný Emil Triner bohužel neobjeví.


Foto: Petr Frýba

Do plánů týmu zasáhly neočekávané problémy osobního charakteru zcela mimo motoristický sport, proto bylo rozhodnuto, že Hájek Historic Czech National Rally Team se na letošním Setkání mistrů neobjeví. Fanouškům týmu, kteří se těšili na Mirka Janotu a Emila Trinera za volanty silných Opelů i pořadatelům Setkání mistrů patří omluva, ale bohužel některé okolnosti není možné ovlivnit. Všem přejeme, aby se jim letošní XI. Global Assistance Setkání mistrů líbilo a užili si atmosféru této motoristické akce.

Komentářů celkem: 4
11. 11. 2012 20:13
0 0
Takže ani svezení s Emilem neplatí ?smajlík
11. 11. 2012 20:14
0 0
Kluci díky za krásnej sport na Kadetech.Těším se na vás s novým autem.Tak ať se daří!smajlík
11. 11. 2012 20:51
0 0
Pěkná myšlenka fotky. A přeju tu 037!
12. 11. 2012 01:47
0 0
Má to nějakou souvislost s událostmi posledních dní? Je nějaká šance, že Emil sežene jiné auto?
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!