12. 11. 2012 20:35 − 2444× − 0

Tiskové prohlášení Autoklubu České republiky

Autoklub České republiky i jeho Federace automobilového sportu by chtěli vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým po tragické havárii.

Autoklub České republiky i jeho Federace automobilového sportu by chtěli vyjádřit upřímnou soustrast všem pozůstalým po tragické havárii na Rallyshow Uherský Brod. Víme, že to nemůže nahradit bolestivou ztrátu vašich blízkých, ale alespoň touto formou se připojujeme ke všem kondolencím.

Autoklub ČR i jeho Federace nezůstávají k této tragédii lhostejnými, zejména když se nejedná o první letošní obdobný případ. Proto již v sobotu krátce po havárii bylo svoláno mimořádné zasedání Svazu rally, a to na úterý 13. listopadu a musíme se znovu vrátit k problematice, kterou jsme již několikrát projednávali. Zcela jistě zazní řada návrhů, od zrušení zbývajících letošních podniků, jejich omezení jen na vybrané rychlostní zkoušky, pečlivá prověrka startujících s cílem vyřadit ty, kteří se nezúčastňují rally pravidelně a další.

V každém případě vedení AČR uloží Svazu rally AČR a Federaci automobilového sportu AČR zanalyzovat letošní sezónu a zpracovat komplexní zprávu, která bude projednána na nejbližším zasedání Prezídia AČR. A to naprosto jasně stanovenými konkrétními podmínkami, bez jejichž splnění nebude možné kterémukoliv pořadateli podnik přidělit.

Autor článku si nepřeje, aby byl článek komentován

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!