16. 11. 2012 18:42 − 3476× − 25

Výzva pomozte české rally – narallysrozumem.cz

Jsme diváci a fanoušci české rally, kteří rádi a bezpečně sledují závodní auta.

Vážení kolegové, přátelé a fanoušci rally,

jsme v situaci, kdy je náš milovaný sport skrápěn zbytečnými tragédiemi. Jsme v situaci, kdy je lynčován některými médii s cílem vytěžit drama a krev bez ohledu na skutečná fakta. Jsme v situaci, kdy jakékoliv spoléhání se na cokoliv jiného, ať již na zdravý selský rozum nebo třeba pouze na federaci automobilového sportu může vést k nekoncepčním a populistickým krokům, které budou mít negativní dopad na rally jako takovou.

Rally se jezdí pro nás – pro posádky závodních vozů a pro fanoušky, od těch zanícených až po širokou veřejnost. Pojďme se spojit a českou rally postavit zpět na nohy. Zejména proto, že nám nemůže být jedno, že při rally z jakýchkoliv důvodů umírají lidé. Zejména proto, v jakém, často pokřiveném obraze náš sport média vykreslují. Zejména proto, že to nemůže udělat nikdo jiný než my – její příznivci!

Navštivte prosím webové stránky www.narallysrozumem.cz a připojte se k nám!

Prozatím je možná pouze registrace – první fáze, tedy sčítání fanoušků. V brzké době dokončíme první verzi stránek, jejichž úvodním cílem bude předat federaci, pořadatelům a médiím konkrétní návrhy na vylepšení bezpečnosti soutěží v ČR, které budou pocházet přímo od nás všech. Po úplném dokončení stránek chceme mít prostor pro jednotnou skupinu diváků, fanoušků, pořadatelů a posádek, kteří mohou vytvořit nepřeslechnutelný hlas a směřovat náš sport tím správným směrem.

Věříme, že nám společně vydané úsilí za to vše stojí. Přidejte se k nám!

Luba a Tom
www.facebook.com/ebranarallyeteam

Komentářů celkem: 25
17. 11. 2012 19:24
0 0
Děkuji všem. Možná, že 10tis nakonec nemusí být nereálné - jen to nesmíme chtít hned ze dne na den. Zatím nemáme v registracích skoro žádné jezdce, v týdnu obešleme některé posádky Rallye cupu, potom pořadatele a uvidíme také, jestli se k nám připojí někteří top jezdci, které jsme oslovili nebo oslovíme. Teprve potom se uvidí, kolik nás opravdu bude a po týdnu se Shackim vyhodnotíme počet registrací a zda se "vyplatí" s tím počtem podniknout nějakou akci. Další otázka bude (pokud to toho půjdeme), kolik z těch registrovaných se ozve nazpět (snad nebudeme mít odezvu obdobnou jako letošní volební účast smajlík) až spustíme nový web a rozešleme hromadný email.
19. 11. 2012 14:50
0 0
taky jsem pro každou rozumnou snahu uklidnit vzniklou situaci, a kdo ví, třeba to bude vážně jednou největší rallyfans základna v česku. máte mě tam taky smajlíksmajlík
19. 11. 2012 17:39
0 0
Moc to sem nepatří , ale včera sem se díval na pořad české televize 168 hodin a to co tam předvedli byla snad ještě větší prasárna než na komerci smajlík Asi taky popřemýšlím že nějakou myšlenkou přispěju , držím palce.
26. 11. 2012 17:24
0 0
Kolik už máte členů?
28. 11. 2012 18:01
0 0
Aktuálně 1271 a momentálně připravujeme nový web abychom ho mohli lépe šířit.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!