29. 11. 2012 20:34 − 2848× − 20

Videorozhovor Pavel Kohout, Asociace Jezdců na SMN TV

Zjitřená nálada posledních týdnů si žádá také stanovisko asociace jezdců rally, která hájí zájmy jezdců rally u nás.

Video rozhovor Pavel Kohout, předseda VV AJR k současné situaci v rally

Zjitřená nálada posledních týdnů si žádá také stanovisko asociace, která hájí zájmy jezdců rally u nás. Názory výboru asociace tlumočí v našem rozhovoru její předseda.

Video rozhovor Pavel Kohout, předseda VV AJR k současné situaci v rally

Na další videa SMN TV se můžete podívat ZDE

Komentářů celkem: 20
29. 11. 2012 21:271
0 0
smajlík
30. 11. 2012 08:172
0 0
Řečeno pěkně,ale...by se mělo,chybí,mandát atd...,chybělo mě asociace pro jezce udělala v tomto roce toto....,média-Blesk,jestli se nepletu,pán Štajf je jedním z nich.Pokud si vezmu časopis STK,který je na každé stanici STK volně,proč se nevyužije i téhle té možnosti,je pravidelným autorem článků.Kolik jezdců se podepsalo pod otevřený dopis radě vysílání?Když se bavíme s Emilem,sám říká,tam kde se jezdilo 90,tak se jede 150.Tak proč asociace neřekne jednoznačně,je to rallye a rychlost bude max 140 a tratě zpomalíme.S 2000 jede ve stropu 175 a N přes 200,proč? Chápu jednu věc,že je velký problém získat povolení,protože je spousta lidí proti a v tom to je!Katování-proč,
nikdo z nás by si nenechal svůj vypěstovaný trávník přesadit o metr dál a našlo by se toho spoustu.Je to jen pár takových poznatků z různých jednání,ale i náměty pro zamyšlení.
30. 11. 2012 08:513
0 0
Zařekl jsem se, že se k situaci nebudu veřejně vůbec vyjadřovat. Jen že jste zmínil moje jméno, tak se ozvu. Na konci září 2012 jsem spolu s Tomášem Singerem vystoupil z výkonného výboru AJR, protože na některé kroky AJR mám jiný názor, než další členové VV AJR. Já bych byl radikálnější a s médii bych se pokusil aktivně spolupracovat. Současná AJR se přiklonila po událostech v Brodě k pozici nechat to uklidnit a zalézt do ulity, já osobně pak zásadně nesouhlasím s rušením závodů, protože to je přiznání viny. Když pak vidíte, jak to prezident AČR prezentuje, tak z toho je mi špatně. Jezdci za nic nemůžou a veřejnost, která si myslím, že není celá tupé stádo kojené Novou a Bleskem, to chápe.
30. 11. 2012 09:204
0 0
Osobně bych zavřel a zakázal i OKD aneb jak píše dnes denní tisk - Pátá letošní smrt v OKD a to dokonce druhý rokem za sebou
( http://ostrava.idnes.cz/smrt-hornika-v-okd-ve-stonave-djn-/ostrava-zpravy.aspx?c=A121130_064937_ostrava-zpravy_jog#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main)

Když už media v čele s Novou a Primou chtějí honit duchy tak by to měli dělat komplexně smajlík Čili zakázat OKD nebo aspoň zpomalit dělníky, silnější sbíječky až po 5 leté praxi, vyvinout a používat boty s lepivějším povrchem smajlík
30. 11. 2012 09:295
0 0
Souhlas s Vojtou!

vdave: Nejen OKD, ale i školy je potřeba zavřít, vždyť nedávno na Kladně popálili jednoho nebohého žáčka při hazardním pokusu s chemikáliemi a to, prosím pěkně, do školy děti chodí povinně z rozhodnutí státu, zatímco na rallye dobrovolně.
30. 11. 2012 10:516
0 0
Souhlasím také s panem Stajfem.Divím se postavení AJR k nastalé situaci,nevím co si o tom myslet.smajlík
30. 11. 2012 12:007
0 0
Vojto nezapomen,ze ty jsi se nechal kojit BLESKem vydatne takze nevim jestli by nebylo lepsi zustat u toho nevyjadrovani. Vyjadrovat se pred ukoncenim vysetrovani je nefer vuci vsem stranam a tento postoj neni zalezanim do ulity.
30. 11. 2012 12:068
0 0
A to nemluvim o tom,ze radikalnejsi jsi Vojto zacal byt az po tom,co jsi nedostal reprezentaci. Do te doby jsi drzel pusu a krok.
30. 11. 2012 13:409
0 0
Rozhovor velice pekny, nicmene vypovedni hodnota je jaka? To co v rozhovoru padlo, uz tisickrat rekl nekdo jiny, v jinych rozhovorech, clancich... Porad se vsichni stezujou na Novu a jine media, jak nici cesky motorsport. Jak tady nedavno Shacki psal clanek o tom je nechat plavat a oni si sami najdou jinou kuriozitu k vysilani. To sice reseni je, ale jenom dostatecne. Co kdyz se nedej Boze stane zase nejake nestesti? To vas ta Nova sezere i s timto serverem. Na danou situaci se skvele hodi jedno porekadlo: Pratele si udrzuji zblizka, nepratele vsak jeste bliz!
I kdyz tyto rozhovory jsou vyborne, ale jenom pro fanouska rallye. Pro sirokou verejnost naprosto nezazivne. Jenom muj nestranny nazor...
30. 11. 2012 14:2210
0 0
Vadí mě, že napadáte Vojtu Štajfa, protože si myslím, že se vždy vyjadřoval ve prospěch rally i v době kdy byl reprezentant. Je opravdu nefér se vyjadřovat před ukončením vyšetřování, ale to právě udělala všechna média a osočila jezdce. Čekal bych v tuto chvíli, že AJR se jezdců zastane. Také všichni moc dobře víme, že existuje nějaký bezpečnostní plán, kde jsou jasně popsána všechna zakázaná místa. Zde se dá asi dopátrat pravdy ne? Moc nerad píšu tato vyjádření ale také reakce některých diskutujících právě ukazují, jak málo o práci AJR je známo. Velmi dobře si pamatuji boj AJR(často marný) o zpomalení tratí pomocí retardérů, protikatovacích zábran, atd. Ještě stále mám dopis adresovaný předsedovi Svazu rally, kde ho na tyto věci upozorňuji a na ktrerý se mě ani neobtěžoval odpovědět nebo mě poslat do háje.Píše se to stále dokola, ale laická veřejnost o tom není nijak informována a když se bulvár opře do jezdů, tak se mlčí, abychom nerozlobili pana Ječmínka, který blábolí do médií nesmysly. Určitě není dobré se v této chvíli navzájem napadat, ale naopak by jezdci měli držet při sobě, protože co ještě horšího se může stát? Mě nikdo asi nemůže napadat, že radikální názory mám až když někde nejsem. Dost lidem je známo, že takové názory jsem měl vždy a také proto jsem odešel z VVAJR aby tento mohl dále pokračovat v započaté práci a na Svazu rally nemuseli poslouchat toho věčně nespokojeného Singera. Jsem bohužel stále přesvědčen, že pokud nebezpečí pomine, tak s AJR zase nikdo jednat nebude. Jen bude vyslechnuta a tím to skončí. Ani nevíte, jak rád bych se mýlil.
30. 11. 2012 14:4711
0 0
Tomasi ja nevim,ale zadny kontroverzni clanek jsem od Vojty necetl. Nerikam,ze mi nemohl uniknout. Nemyslim,ze je od nej fer se do nas strefovat,ale nechci to resit tady. Zavolame si.
30. 11. 2012 15:1512
0 0
Hoši, není potřeba se pořád dohadovat. Co člověk, to jiný názorna věc. Počkal bych až jaký bude závěr vyšetřování a co vyplodí svaz. Co jsem zatím viděl poslední zápis ze svazu tak je to nic neříkající závěr. Zaregistroval jsem akorát opět zdražení licencí- jsem zvědav co konečně dostanu za ty peníze co vylepím na víc. Zaregistroval jsem kompletní obměnu licencí i s fotkou. Zaregistroval jsem nové zdravotní karty a zkrácení Rz na max 15km. Takže uvidím na školení co bude kromě takových nepodstatností předneseno přínosného. Potom se podle toho zařídím. Zatím nemám ani moc chuti pokračovat. Reportáže různých televizí mě nadzvedli, ale daleko více mě podráždilo vyjádření těch nejvyšších. Místo obrany rally kdy mělo zaznít v první řadě, že byla prezentována hromada lží a nesmyslů včetně vystoupení smyšlených jezdců, zaznělo jako první na raně přehodnocení přidělování licencí. Do prčic, tak kde to jsme. To jsme fakt takové trubky, že si to necháme pořád dokola líbit. Jestliže někdo vypustí po takové tragedii něco podobného z huby, tak by měl valit od koryta velmi svižným krokem ať byl zvolen kým chtěl. Vzápětí nesledovali další nesmyslnosti včetně představy stop and go před vesnicí. To už byl výsměch. Je vidět jak psal Tomáš, že AJR může pracovat agilně a nebo jen šeptat, ale stejně se z toho neaplikuje skoro nic a je to bráno a to pokud vůbec jen jako poradní orgán. Ve stylu " ať si kluci pokecají a sejdou, my si to uděláměe stejně jak chceme my". Takže AJR přeji ať je jejich hlas konečně taky rozhodující a ne jen do počtu a pro ostatní bych řekl, počkejme jaká budou prezentována zlepšení a pokud se sveze všechno zase jen na jezdce tak konečně jednejme, ať už se špičkou našeho mistrovství, nebo bez něj. Už toho nechám, nebo mi rupné cévka.
30. 11. 2012 15:1513
0 0
Také si myslím, že kdyby se odjely ty rallyšou, tak by byly argumenty pro pořadatele soutěží v jednání se starosty apod.
Také padly "argumenty", že rally jezdí jen zbohatlíci a frajírci, ale dost z jezdců dělá i kurzy jízdy - tak ať se páni redaktoři Blesku aj. jdou povozit, udělají reportáž. Ať vidí, že často ti kluci dělají do úmoru ve firmách, aby se pak svezli na uzavřené trati a nelítali v sériových mnohdy výkonnějších autech v normálním provozu...smajlík
Taky mně trochu chybí názory těch nejzkušenějších a požívajících velké vážnosti (třeba p. Arazim, Blahna,) i třeba herců, kteří jezdili, nebo jezdí (D.Landa)
30. 11. 2012 15:3614
0 0
hobit: Jo,klidně ať redaktoři jdou a zajezdí si, ale toto mělo všechno zaznít od Ječmínka, co se všechno dělá pro bezpečnost, co musí jezdci a pořadatelé podniknout než můžou jet a nebo pořádat rally. To přece nemusí zjišťovat redaktor a dělat z toho reportáž " na vlastní bulvy", to by nemělo zaznívat ani od AJR to by mělo zaznít od té nejvyšší autority. A kdo je nejvyšší autorita u nás? AČR a Ječmínek, a ne tlachat jen samé alibistické řeči, aby bylo neznalé veřejnosti ještě potvrzeno to co lživě zaznělo v médiích, jestli se to ještě vůbec médii dá nazvat. Měl bych pro to přirovnání úplně jiné. Toto bylo selhání v první řadě. Ano, zaznělo tam od něj pár věcí normálních, ale to bylo spíš konstatování co bylo slyšet mockrát před tím. Neznám výsledek vyšetřování a neznám řešení které by předcházelo takovým tragediím tak raději držím a mlčím.
30. 11. 2012 15:4315
0 0
Landův názor pouštěli na setkání mistrů, ale do médií se už nedostal
1. 12. 2012 01:5216
0 0
Doporučuji všem koupit si ěč,číslo časopisu AUTO 7. Je tam velice solidní a rozumný článek o té nehodě.
jac
1. 12. 2012 10:2917
0 0
bobaci, přestaň se rozčilovat a přijeď mi opravit žaluzky, co jsi slíbil, páč se pak začnu rozčilovat jásmajlík
1. 12. 2012 10:5218
0 0
Já jsem ti to chtěl dát pod stromeček smajlík Tento týden přijedeme a uděláme to.
1. 12. 2012 10:5619
0 0
Je zajímavé, že mě někteří neustále napadají a přitom mé názory jsou dlouhodobě z 95% shodné s Tomášem Singerem a u toho jim to asi nevadí. Tome díky, že ses mě zastal.
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!