Ondřej Plšek - eWRC.cz
5. 12. 2012 14:10 − 2821× − 3

Malcolm Wilson: Šampionát bude bez Pettera zvláštní

Šéf M-Sportu je smutný z faktu, že Petter Solberg se nezúčastní příštího ročníku mistrovství světa v rally.

Petter Solberg opouští mistrovství světa v rally. Tato zpráva včera zarmoutila tisíce fanoušků charismatického Nora, kterému se nepodařilo zajistit místo v týmu Qatar M-Sport. Po roce tak Solberg opouští tým Malcolma Wilsona, za který letos pětkrát vystoupal na stupně vítězů.

"Bude to zvláštní pocit, až začne sezóna mistrovství světa a Petter nebude přítomen v servisu, mě osobně bude chybět jak člověk, tak i jako profesionál," sdělil Malcolm Wilson wrc.com. "Když jsme s ním podepsali první smlouvu v roce 1999, tak to byl mladý nováček, který měl velký potenciál a byl ochoten se hodně učit a když se o více než deset let později vrátil k Fordu jako mistr světa, tak to bylo jako kdyby přišel zpět domů."

"Bylo mi potěšením, že jsme tento rok měli Pettera v týmu a máme radost z toho, že jsme byli spolu u mnoha jeho úspěchů v rallysportu. Do budoucnosti mu přejeme vše nejlepší," dodal šéf M-Sportu.

Komentářů celkem: 3
5. 12. 2012 14:431
0 0
nesmutni smajlík a dej mu autosmajlík
5. 12. 2012 15:122
0 0
5. 12. 2012 18:113
0 0
Bude nam chybat, ale jazdit za vlastne, je drahy spas. Cakali sme od neho tento rok aj nejake lepsie vysledky, ale tie sa nedostavili, tak neni divu, ze dalej jazdit nebude... smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!