JTRT: Walašská RallyShow byla špica!

Rallysportu v České republice příliš osud v posledním roce, a v posledních týdnech už vůbec, nakloněn není.

Rallysportu v České republice příliš osud v posledním roce, a v posledních týdnech už vůbec, nakloněn není. I v době mediálního humbuku kolem rally, unáhlených rozhodnutí a hysterických výkřiků „Zruště rally!“ se rozhodl Silvestr Mikuláštík uspořádat už devátý ročník své netradiční rallyshow. O tom, že udělal velmi dobře, se přesvědčily nejen posádky JT Rocksteel Rally Teamu. O uplynulém víkendu se totiž leckdo mohl přesvědčit, že pokud se věci dělají s láskou a hlavně s rozumem, a pokud tak činí obě zúčastněné strany, pak se vše dá v pohodě vrátit do starých kolejí, kdy se rally opět stane zábavou a ne vraždící bestií.

V barvách společnosti Rocksteel s.r.o. se tentokrát představily dvě celebrity – Olga Lounová a Dan Landa. V podstatě v identickém designu jim zdatně sekundoval Tomáš Růžička. Trojici modrobílých závoďáků pak doplnily WRC Jaromíra Tomaštíka a dvěstěšestka Martina Vlčka. Všechny posádky bojovaly v netradičních kláních jak lvi a nutno říci, že o zábavu bylo skutečně velmi dobře postaráno. Divoké smyky se sponzory, diváky nebo výherce, motokáry, kolo s volantem či jiné kulturní disciplíny byly perfektním odreagováním na závěr sezony. Akce byla nejen veselá, ale především také dobročinná, když výtěžek putoval na pomoc rodinám dívek, které nešťastně zahynuly nedávno při RallyShow v Uherském Brodě. „Jsem ráda, že jsme mohli nenásilnou formou ukončit tuto sezónu rally a zároveň pomoci rodinám zesnulých dívek. Budu pevně věřit v to, že ta příští sezona bude veselejší,“ přeje si Olga Lounová, která má letos za sebou kompletní sezonu za volantem Renaultu Clio Sport.

„Byla to super akce pro lidi, navíc jsem si mohl udělat hodně smyků a pořádně si zařádit bez ohledu na nějakou tu ztrátu,“ krátce zhodnotil Dan Landa, alias kejklíř Žito 44, o kterém v příštím roce v rally zřejmě ještě uslyšíme.

„Opravdu se nám ve Starojícké Lhotě líbilo. Musím hlavně poděkovat Silvestru Mikuláštíkovi za perfektní přípravu a super zábavu. Výborná atmosféra, počasí, bavili jsme se my a snad i lidi. Nějaké ty smyky jsme pro ně přeci jen předvedli,“ nešetří chválou směrem k hlavnímu organizátorovi Tomáš Růžička.

„Perfektní akce, výborná zábava, všichni se bavili a do budoucna jen víc takových akcí, to tu všichni chceme,“ přeje si společně s kolegy z týmu Martin Vlček.

„Pozval jsem Dana Landu, abychom si vynahradili jeho neúčast na Vsetíně, kde měl původně startovat. Celý závod jsme samozřejmě všichni pojali jako show, aby se naprosto všichni bavili. Díky moc Silverovi za zorganizovaní supr akce a také všem, kteří přišli a vytvořili parádní atmosféru. Dík patří i mým "spoluzávodníkům" za fér souboje ve všech disciplínách! Jsem rád, že díky vám všem se mi o zimní přestávce bude na poslední rally a zážitky z roku 2012 vzpomínat s veselou myslí,“ dodává na závěr Jaromír Tomaštík.

Komentářů celkem: 4
6. 12. 2012 21:42
0 0
Tady se opět jen vychvaluje.Stačí se napojit na forum o této akci a hned se bude vědět která bije.
7. 12. 2012 15:59
0 0
???????? Nám se tam fakt libilo..... smajlík
7. 12. 2012 17:16
0 0
Mě se tam taky líbilo. V současném stavu nevykouzlí lepší šou ani kouzelník Žito...
8. 12. 2012 12:58
0 0
Mně se tam taky líbilo smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!