Jakub "kuře" Kura - eWRC.cz
15. 12. 2012 21:23 − 2627× − 6

Novikov se bude chtít odvděčit svým podporovatelům

Ruský pilot, který příští rok absolvuje svou druhou kompletní sezónu v MS, by se chtěl svými výkony odvděčit všem, co jej doposud podporovali.

Dnes byla odtajněna jedna z posledních hádanek v jezdeckých sestavách pro příští sezónu, protože Qatar M-Sport WRT odhalil jména svých zbývajících posádek. Již známé Ostberga a Al-Attiayaha doplní Novikov a Neuville jak jsme již dnes informovali. Nyní se podívejme trochu blíže na plány Jevgenije Novikova, který za volatem Fiesty WRC vstoupí do své druhé kompletní světové sezóny. Vzhledem k jeho výraznému zlepšení v průběhu právě skončeného ročníku Mistrovství světa se od něj bude očekávat boj o pravidelná umístění na stupních vítězů.

"Je mi velkou ctí v příštím roce reprezentovat Qatar a M-Sport. Rád bych vyjádřil obrovské poděkování všem, kteří mě doposud podporovali a věřili ve mě: mému mentorovi Mikhailu Lepekhovovi, Malcolmu Wilsonovi, mé rodině a mým fanouškům." sdělil 22 letý ruský pilot.

"V roce 2013 budeme bojovat jak jen to půjde a uděláme vše pro to, abychom potěšili všechny ty, kteří nás v průběhu let podporovali," uzavřel Novikov. A jasno by mělo být i v otázce obsazení pravého sedadla vedle mladého Rusa. Ačkoliv ještě nebylo vše potvrzeno, je velmi pravděpodobné, že jej bude navigovat Ilka Minor, která loni počínaje Walesem zastoupila zraněného Denise Giaraudeta a už na "horkém sedadle" u Novikova zůstala, o čemž svědčí také testy před Rallye Monte Carlo, které tato posádka absolvovala před pár dny.

Komentářů celkem: 6
15. 12. 2012 23:111
0 0
Denis se nevrátí, protože už snad před měsícem přece v rozhovoru řekl, že by to nemělo cenu rozbíjet fungující dvojici Novikov-Minor a kvůli druhé operaci by potřeboval nějaký čas než se vůbec vrátí a těžko by se vracel k Žeňovi třeba v únoru, v rozjeté sezoně. Nedává to logiku ani samotnému Denisovi.
15. 12. 2012 23:592
0 0
To říkám pořád, že ty holky jako spolujezdkyně jsou sqělý
16. 12. 2012 12:173
0 0
Minimálně jako váhová kompenzace.smajlík Ale maj můj obdiv za to jak si vedou.smajlík
16. 12. 2012 17:524
0 0
Jo, jo, ženská v autě má to své výhody. Akorát si musíme na přejezdech vytipovat místa na záchod. Chlap se vám v lese neztratí na půl hodiny smajlík , ale jinak bych neměnil.
16. 12. 2012 20:185
0 0
Nic proti Evgenyovi, ale těch adeptů na bednu bude trochu víc, takže na nějaký pravidelný boj o podium to nevidím. Je ovšem dobře, že pojede kvalitní a kvalitně zabezpečené auto.
17. 12. 2012 00:376
0 0
no já myslím, že když někdo bojuje o bednu, tak o ni může bojovat i z 5.místa a důležité je kde skončí. Auto bude lepší, doufám, a Žeňa si najde pár rally kde bude vyloženě řádit. Taky musí mít štěstí, výpadky nových technik VW nebo divočení ještě větších divočáků než je on sám. Pořád si myslím, že Fiesta na tom bude stále ještě líp než VW..
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!