Jiří Galuška - eWRC.cz
2. 1. 2013 14:55 − 3141× − 0

FiestaCup: 3 starty na Autodromu Sosnová a 9hodinovka v Brně

Rallyová sezóna pro speciály z dílen ArtFordSport Plzeň odstartuje až začátkem dubna tohoto roku.

Rallyová sezóna pro speciály z dílen ARTFordSPORT Plzeň odstartuje až začátkem Dubna tohoto roku. Ale již v únoru a v březnu nabídne FiestaCUP některé zajímavé akce. Pro zájemce spíše o rallyové svezení to budou tři starty na Autodromu Sosnová v rámci Mogul Driving Cupu (termíny jsou 2.a 16.2 a poté 2.3 2013). Pro zájemce o okruhové závody to pak bude závod LeBrno-9hodinovka, která se pojede 30.3 2013.

Zima zatím fanouškům motoristického sportu mnoho sněhu na svezení nenabídla. Zimních akcí, tedy alespoň kalendářně, je pro zájemce o svezení také nemnoho. Občas se ale nějaké objeví a jednou z nich je seriál závodů Mogul Driving Cup na Autodromu v Sosnové. Speciály Fiesta Cup budou na tyto závodní jízdy k dispozici na tři akce. Výhodou závodů na této uzavřené trati jsou zejména bezpečnost, profesionální zabezpečení a pak hlavně možnost zajímavého porovnání svých jezdeckých schopností, a to jak v rámci shodných speciálů FiestaCUP tak s ostatními vozy a jezdci. Rallycrossová trať v Sosnové je navíc pro Fiesty jednou z nejzajímavějších variant, protože nabízí velmi technické pasáže a také poměrně rychlé úseky. Každý jezdec si tak může vyzkoušet výborné jízdní vlastnosti „fordích“ závodniček. V rámci uvedených akcí si jezdec může auto zapůjčit na jeden závod, nebo i na všechny tři podniky najednou. V nabídce na pronájem závodních speciálů na tyto akce má ARTFordSPORT Plzeň k dispozici hned šest závodních aut zn.Ford.

Autodrom Sosnová 2.a 16.února, 3.března 2013.

Popis akce Mogul Driving Cup 2013-volný podnik ve stylu rally (jezdec-spolujezdec),na uzavřené okruhové trati, která obsahuje asfaltové i šotolinové části, délka jedné RZ je 4,6km. Každá posádka absolvuje ráno tréninkové jízdy, poté 3-4 závodní jízdy (RZ). Jezdec/spolujezdec nepotřebuje žádnou závodní licenci. Startovné je 1500Kč. Uzávěrka přihlášek pro jednotlivé akce je vždy maximálně týden před startem. Výhodou pro speciály FiestaCUP je možnost, že na jednom speciálu se mohou střídat i dva jezdci (posádky). Cena za pronájem pak bude samozřejmě ještě nižší.

Podmínky pronájmu speciálů značky Ford(cena je uvedena včetně DPH):

Ford Fiesta1,3Cup–základní cena/jeden podnik-11.800Kč, cena při střídání dvou jezdců-9.000Kč.

Ford Puma1,7Sport–základní cena/jeden podnik-13.800Kč, cena při střídání dvou jezdců-9.900Kč.

Ford Fiesta2,0AFS–základní cena/jeden podnik-15.800Kč, cena při střídání dvou jezdců-12.000Kč.

Pronájem vždy zahrnuje: Kompletní pronájem závodního vozu, servis na akci, dopravu, servisní stany a servisní auto, mechanika na akci, benzín + kompletní náplně, nastavení bezpečnostních prvků – sedačka + pásy, komplet pneu /slick-medium-wet.

Plocha pro reklamu: Důležitou informací pro každou posádku je, že má k dispozici na závodním speciálu cca 50% plochy na vlastní reklamu (celkem 7 míst na reklamy)! Každá posádka tak může prezentovat na vozidle své sponzory a partnery. Přesné informace o reklamních plochách a jejich velikosti a umístění, budou zaslány na vyžádání.

Cena nezahrnuje: startovné, zapůjčení kombinézy a helmy /je možné dodat/!

LeBrno 9hodinovka 30.3 2013 – naprosto odlišnou nabídkou na závodění je nejdelší okruhový vytrvalostní závod, který se jede na území ČR. Je jím devítihodinový závod na Automotodromu Brno, který odstartuje celý seriál čtyř akcí. Tento vytrvalostní závod je určen pro teamy o 2-5 jezdcích a nabízí pro každý team porci až 1100km závodu. Závod se jede dle klasického systému pro vytrvalostní závody-střídání jezdců, tankování, výměny pneu-to vše je samozřejmě součástí závodu. Je tedy jen jen na teamu,jak si závod rozvrhne. Pro každého jezdce v závodě se jedná o velkou porci závodních kilometrů – pokud by například team byl složen z 3 jezdců, absolvuje každý 3hodiny závody a to pak znamená cca 360km ostrých kilometrů. Pro tento závod se mohou přihlašovat jak celé teamy (počet jezdců je na Vás), tak i jen jednotlivci. K dispozici pro závod budou speciály FiestaCUP, jeden speciál Ford Puma1,7Sport a Fiesta2.0AFS. Podmínky pronájmu jsou shodné jako u nabídky výše, pronájem je zajištěn all inclusive. V ceně není zahrnuto startovné, které je pro celý team cca 26.000Kč. Uzávěrka přihlášek je pro tento závod 28.2 2013. Cena za pronájem je stanovena pro Ford Fiesta1,3Cup na 69.900Kč , pro Ford Puma1,7Sport na 80.640Kč a pro nový speciál Ford Fiesta2.0AFS na 119.600Kč. V případě přihlášení jednotlivců je možné si určit svůj závodní úsek jízdy (minimální úsek je 1,5hod) a tím také cenu za pronájem. Jeden jízdní úsek na 1,5hodiny je pak pro FiestaCUP jen 11.800Kč, pro Ford Puma je 13.600Kč a pro Fiesta2.0AFS pak jen 19.900Kč.

Kompletní informace o podmínkách a cenách pronájmu na jednotlivé akce Vám budou sděleny na vyžádání. Bližší informace ke všem výše uvedeným akcím získáte také na webu www.FiestaCup.cz. Případné dotazy nebo přihlášky zasílejte na email artfordsport@email.cz.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!