Milan Štván - eWRC.cz
2. 1. 2013 18:07 − 3165× − 1

Kolar Motorsport: Fotbalem ku zdraví

Je to již pár týdnů, co se v Rokycanech sešlo 5 pětičlenných týmů včetně několika jezdců a spolujezdců a zúčastnili se bitvy fotbalové.

Je to již pár týdnů, co se v Rokycanech sešlo 5 pětičlenných týmů včetně několika jezdců a spolujezdců z rally a zúčastnili se bitvy fotbalové. Akci pořádal Kolar Motorsport a to v areálu Základní školy v Čechově ulici. Připravená hala včetně občerstvení dávala možnost vybít přebytečný adrenalin přihlášeným mužstvům: pořádající přejmenovaní na Ozzmani, místní Young Boys, další dva domácí týmy s poetickými názvy Radost pohledět a Postradatelní a jediní přespolní FC Staňkov.

Po čtyřech hodinách vzájemných soubojů, ve kterých nechybělo napětí, odvaha a v některých případech i fotbalový um, se vykrystalizovalo pořadí: 1. Ozzmani, 2. Young Boys, 3. FC Staňkov, 4. Radost Pohledět, 5. Postradatelní. Organizátor tedy bral vítězství před Mladými hochy z Rokycan a přespolními ze Staňkova, kteří byli během soutěže hanebně přejmenováni na "nejtlustší tým".

Pořadatel rozdal prvních třem poháry včetně věcných cen. Na každého se potom dostala i malá pozornost, takže si všichni ze soboty 8. prosince něco odnesli. I Kolar Motorsport mohl být spokojen, protože se přesně na konec akce dotočil sud piva a snědli poslední klobásy.


Vítězný tým

Dalším fotbalovým turnajem, který by měl nejen závodníky probrat ze zimního spánku, plánuje uspořádat FC Staňkov. Do svých diářů, zápisníků nebo na facebook si poznamenejte datum 23. února 2013! Staňkovská akce bude okořeněna o večerní zábavu, kdy se na pódiu místní sokolovny vystřídají tři hudební skupiny.

Komentářů celkem: 1
2. 1. 2013 23:511
0 0
Bezvadný akce. Doporučuji všem. smajlíksmajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!