Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 1. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z úvodního kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 – Jänner Rally.

Jänner Rally

Úvodního kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2012 se zúčastnilo 981 lidí. Nejčastěji jste označili za vítěze jednoznačně Jana Kopeckého 889(0 tipů), druhý ve Vašich tipech byl domácí Raimund Baumschlager (48 tipů), 27 z Vás věřilo Bryanu Bouffierovi. Body za správně uhodnuté prvenství tedy brala většina soutěžících, druhou příčku Bouffiera odhadlo 219 z Vás a body za třetí pozici Baumschlagera přineslo body 228 tipujícím.

KO otázka na letošní první soutěž zněla: Budou v nejlepších deseti alespoň 4 Češi? Ano nebo Ne? Alespoň 4 čeští závodníci se v Top10 drželi od počátku soutěže a v cíli jich můžeme v nejlepší desítce najít dokonce 5. Správně je tedy odpověď ANO a 871 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Jänner Rally Kopec_ (42 bodů). Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bez žolíka. Nejúspěšněji tedy na Jänner Rally natipovali lidé s nicky Slausek, matesmsf, Fiesta S2000 a teletv, kteří získali 25 bodů. Mohou se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 469 Kč. Stačí, když se nám ozvou na náš redakční email s adresou a požadovanou velikostí trička.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro první kolo tipovačky Honza Sýkora, zjistíme, že dokázala trefit 6 lidí v Top 8. Plusové body získává navíc za trojlístek Kopecký, Pech a Orsák. Stejně tak musíme přičíst body za správně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk nadprůměrných 17 bodů.

Zubrův tip na Jänner Rally od Honzy Sýkory
1.KOPECKÝ Jan
2.BAUMSCHLAGER Raimund
3.TARABUS Jaromír
4.PECH Václav jun.
5.BOUFFIER Bryan
6.VALOUŠEK Pavel
7.HARRACH Beppo
8.ORSÁK Jaroslav

Nyní můžete tipovat na Rallye Monte Carlo.

Komentářů celkem: 2
7. 1. 2013 11:14
0 0
Yahooo!smajlík První výhra v tipovačce, už se moc těšímsmajlík
7. 1. 2013 17:06
0 0
Ondro velká gratulacesmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!