Redakce - eWRC.cz
9. 1. 2013 17:15 − 2743× − 0

Soutěž se společností AOP s.r.o. plastová okna – vyhodnocení

Od prosince jste mohli soutěžit se společností AOP s.r.o. plastová okna a fotografem Petrem Sagnerem o hodnotné ceny.

Od prosince jste mohli soutěžit se společností AOP s.r.o. plastová okna a fotografem Petrem Sagnerem o hodnotné ceny. Soutěž je u konce a nezbývá, zveřejnit výherce hlavní ceny, kterou je poukaz na odběr výrobků firmy AOP s.r.o. plastová okna v hodnotě 20 000,- Kč.

Slavnostní vylosování Soutěže se společností AOP s.r.o. plastová okna proběhlo dne 29. 12. 2012 v prostorách AOP racing teamu. Za účasti majitele firmy Ing. Luboše Pospíšilíka, jezdce Tomáše Pospíšilíka a zástupce serveru eWRC.cz Petra Sagnera, byl vylosován výherce hlavní ceny 6-ti kolové soutěže.

Poukaz na odběr výrobků firmy AOP s.r.o. plastová okna v hodnotě 20.000,- Kč získává stajny37@seznam.cz. Gratulujeme!

Firma AOP s.r.o. plastová okna je na českém trhu již 21 let a zabývá se především výrobou, prodejem a montáží oken, dveří, zimních zahrad a garážových vrat. Díky silnému a technicky modernímu zázemí, je firma schopna rychle a pružně reagovat na požadavky i velmi náročných zákazníků.

Cílem firmy AOP s.r.o. plastová okna je spokojený zákazník, i proto je samozřejmostí kvalitní záruční a pozáruční servis, který je prováděn profesionálními zaměstnanci. Krom samotné výroby, nabízí firma AOP s.r.o. plastová okna také návrh oken, dle stavebních prvků, poradenský servis, zpracování cenových nabídek i on-line a vlastní realizaci zakázek. Samozřejmostí je montáž našich výrobků, demontáž a likvidace starých oken, zednické práce atd.. K výrobkům lze také dodat a namontovat žaluzie, parapety, rolety a sítě proti hmyzu.

Více informací najdete na webu www.aopokna.cz

Náhledy kalendáře






První kolo je tedy spuštěno a soutěžit můžete vždy na následující stránce

Soutěžní stránka – Soutěž se společností AOP s.r.o. plastová okna

Každé kolo bude trvat týden a těsně před Vánocemi vylosujeme hlavního výherce.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!