Časová kontrola v Remeši

Z místa další časové kontroly, která se nacházela v historickém městě Remeši, nám aktuální informace zavolal Karel Mach.

Dnes v časných odpoledních hodinách se již z evropské pevniny vydali Karel Mach a Honza Bláha vstříc úvodním kilometrům hvězdicové jízdy XVI. Rallye Monte-Carlo Historique. První časová kontrola je čekala hned ve francouzském přístavním městě Calais. Z místa další časové kontroly, která se nacházela v historickém městě Remeši, nám aktuální informace zavolal Karel Mach.


Foto: ČK motorsport

„V Remeši jsme byli s ostatními účastníky pozváni „na drink“ na radnici a hned poté nás čekala další časová kontrola, kterou jsme měli v 17.34 hodin. První časovou kontrolu v Calais jsme absolvovali přesně, takže zatím jedeme bez jakékoliv ztráty,“ informuje přímo z místa Karel Mach.

Na otázku, jak funguje historická Škoda 130 RS odpovídá rovněž Karel Mach: „Během jízdy se nám ztrácí voda z chladícího okruhu. Vypadá to na nějakou netěsnost v topení. Zatím vodu doléváme a jedeme dál.“ Sledujte naše internetové stránky www.ckmotorsport.cz, kde se budou objevovat aktuální informace.

Dalibor Benych
www.ckmotorsport.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!