Ztracená taška s dokumenty

Dnes, ve středu ráno, potkala posádku ČK motorsportu, která se účastní XVI. Rallye Monte-Carlo Historique opravdu velká nepříjemnost.

Dnes, ve středu ráno, potkala posádku ČK motorsportu, která se účastní XVI. Rallye Monte-Carlo Historique opravdu velká nepříjemnost. Během snídaně v hotelu se Honzovi Bláhovi ztratila taška, ve které má takřka vše. Od licencí, dokumentů, až po mapy historického „Monte“. Hned ráno tedy zavládlo v týmu okolo Karla Macha a Honzy Bláhy opravdové zděšení.

Můžeme Vás ale hned uklidnit, protože se taška nakonec našla a naše posádka mohla pokračovat dál v soutěži. K celé nepříjemné situaci se nám telefonicky vyjádřil Honza Bláha. „V klidu jsme ráno snídali v hotelu. Když jsme chtěli odejít, zjistil jsem, že mi někdo odnesl mou tašku, kde mám úplně všechno a kterou si beru s sebou do auta. Nastal trochu zmatek, protože jsme netušili, kam se ztratila. Naštěstí, když jsme došli na parkoviště, kde stála naše stotřicítka, tak na její kapotě byla položená moje taška. Zřejmě jí někdo z hotelu odnesl omylem, ale podle dokumentů zjistil, komu patří a nechal nám jí na autě. Tím byla první velká „prekérka“ zažehnána a mohli jsme vyrazit do dnešní etapy,“ vysvětluje celou situaci spolujezdec Honza Bláha.


Foto: ČK motorsport

Dnes na soutěžící čekala etapa z Valence do Gapu o celkové délce bezmála 350 km během které byly připraveny čtyři „erzety“. Podle posledních informací postihla Karla s Honzou technická porucha jejich Škody 130 RS, kterou se snaží celý tým přímo na silnici odstranit. Bližší informace pro Vás připravujeme. Sledujte naše internetové stránky www.ckmotorsport.cz, kde se budou objevovat aktuální informace a fotografie.

Dalibor Benych
www.ckmotorsport.cz

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!