Aleš Holakovský - eWRC.cz
6. 2. 2013 12:55 − 3350× − 1

Termín tradiční želechovické besedy se závodníky rally

Pořadatelé ze Želechovic u Zlína Vás zvou na již VI. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally.

Tak, jako každý rok, připravují i letos pořadatelé ze Želechovic u Zlína předsezónní setkání jezdců, spolujezdců a fanoušků rally, nebo-li již VI. ročník Besedy se závodníky rally. Tradiční akce se bude konat v sobotu 9. 3. 2013 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína.

Podrobnější informace Vám přineseme ještě ve zprávě před konáním vlastní besedy, bude však bude mít základní formát osvědčený z minulých let. Již nyní se tedy fanoušci se tedy mohou těšit především na vlastní besedu se závodníky a dalšími hosty, dále pak na jízdy závodníků i fanoušků na rally-trenažeru, autogramiádu a bohatou tombolu o ceny s rally-tématikou. Atmosféru želechovické besedy Vám může přiblížit videosestřih z loňského ročníku.

Především pro Vás ovšem z loňské rally-besedy k chystáme obsáhlý audiosestřih, kde budou především nadčasová témata a zážitky z rallyové historie od první poloviny 70. let až do současnosti, na které zavzpomínali spolujezdecká legenda Ing. Jiří Motal, známý televizní redaktor Vladimír Dolejš, Michal Sum či Jaroslav Jugas. Dále budeme moci slyšet Petra Starého, Tomáše Kostku, Karla Vajíka, Martina Hudce, Jana Sýkoru, Martinou Škardovou, Miloše Regnera a další.

Na letošní březnovou akci jsou srdečně zváni všichni fanoušci se zájmem dozvědět se novinky i zajímavosti z historie světa rally a využít jedinečnou příležitost pobavit se se svými oblíbenými jezdci a spolujezdci osobně.

Komentářů celkem: 1
6. 2. 2013 18:511
0 0
Mohli by přijet i Vlado s Igorem,pořád mají na co vzpomínat...smajlíksmajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!