mediasport.cz - eWRC.cz
12. 2. 2013 08:09 − 2851× − 4

Onboardy z Rally Sweden na mediasport

Je po skončení jediné ryze sněhové rally, známe nového lídra šampionátu a na internetu můžete najít video sestřihy a onboardy v HD.

Je po skončení jediné ryze sněhové rally, známe nového lídra šampionátu a promotér WRC se postupně a po krůčcích začíná vyrovnávat s nástrahami, které tento krásný sport přináší. Již jsme v naší předešlé tiskové zprávě avizovali, jak je nelehké skloubit všechny aktivity při pořizování kvalitních záznamů z prostředí světových automobilových soutěžích a zároveň doufali v postupný kladný vývoj v této oblasti ve vztahu mezi námi, jako značkou mediasport.cz a promotérem WRC.

Ovocem tohoto částečného zlepšení je malá ochutnávka z onboardových záběrů třech nejlepších Ogiera, Loeba a Ostberga. Velkou zajímavostí je pohled na letošní stupně vítězů se zaměřením na národnosti jednotlivých pilotů. Ogier je teprve druhý neskandinávský jezdec, který ovládl tuto zimní soutěž. Ovšem letošnímu ročníku dominovali jezdci dva a je poměrně značným překvapením, že se jedná o soutěžní jezdce vyrůstající na ryze evropském asfaltu.

Jsou to záběry, které jsou nad plán našeho smluvního vztahu a my děkujeme promotérovi, byť za krátký, ale velice názorný výběr. Vše je odvislé od rychlosti internetu v místě konání soutěže. To, že máme možnost umisťovat onboardy nejlepších světových jezdců na mediasport.cz nás velice těší. Co se týká aktuálnosti, tak budeme bohužel nejen u těchto jezdců muset spoléhat pouze na promotéra. Pro to, abychom uspokojili i okamžitý zájem o pohled na tratě rychlostních zkoušek ze světa, jednáme s týmem Martina Prokopa o aktuálním nasazení jeho onboardů na náš web, se zpožděním několika málo hodin. Vše bude odvislé od připojení týmu k internetu v místě konání soutěže.

Nakonec připomínáme ještě vysílací čas premiéry záznamu 52 min na obrazovkách ČT Sport, shrnutí 52 min dle vašeho rozhodnutí nabízíme i v kvalitě HD.

Vysílací čas reportáže z Rally Sweden na programu ČT Sport 14.2.2013 v 15:35 a v 0:25

Ještě téhož dne večer, tedy 14.2.2013 bude tato reportáž nasazená na web mediasport.cz

Komentářů celkem: 4
12. 2. 2013 08:531
0 0
A jaképak jsou vztahy s Eurosportem ohledně ME ? Tam bych se na onboardy podíval snad ještě radši. smajlík
DND
12. 2. 2013 09:072
0 0
Mně osobně je jedno jestli budou onboardy s hodinovým nebo třeba týdenním zpožděním, jen aby byly. Takže díky za snahusmajlík
12. 2. 2013 21:073
0 0
Díky i za tuto super ochutnávku. Zajímalo by mne jak rychle to tam valí Loeb v úseku s horizonty...pořádná palba. smajlík
13. 2. 2013 14:344
0 0
Mě je vcelku jedno, jestli to bude na mediasportu za hodinu, nebo za týden, ale když tam bude celý onboard od startu rz až do cíle, tak to bude peckasmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!