Zubr Tipovačka eWRC.cz – vyhodnocení 3. kola

Přinášíme Vám vyhodnocení z třetího kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 – Rallye Sweden.

Rallye Sweden

Třetího kola Zubr Tipovačky eWRC.cz 2013 se zúčastnilo 1143 lidí. Dokonce čtyři jezdci byli častěji tipováni, než skutečný vítěz soutěže – Sebastien Ogier (123 tipů). Druhého Loeb jste správně odhadli ve 222 případech, třetí místo Ostberga mělo správně ve svých tipech 193 z Vás.

KO otázka na letošní třetí soutěž zněla: Prosadí se alespoň jeden domácí jezdec do Top10? Ano nebo Ne? Hlavním želízkem domácího výběru byl Pontus Tidemand. Při debutu s vozem WRC v MS si vedl hodně dobře, ve druhé etapě jej ale ze 6. pozice donutil odstoupit stávkující motor Fordu Fiesta. Správně je tedy odpověď NE a 678 tipujících si polepšilo o 4 body.

S žolíkem získal nejvíce bodů z Rallye Sweden juho junior (38 bodů). Letos ale vyhrávají soutěžící, kteří natipují nejvíce bez žolíka. Nejúspěšněji tedy ze Švédska natipoval nick WRX-STI, který získal 23 bodů. Může se těšit na odměnu od našeho partnera – pivovaru Zubr a také speciální triko od firmy UAX v hodnotě 472 Kč. Stačí, když se nám ozve na náš redakční email.

Podíváme-li se na tip našeho experta, kterým byl pro třetí kolo tipovačky Martin Semerád, zjistíme, že dokázal trefit 5 lidí v Top 8. Plusové body získává navíc za 6. příčku Hänninena. Stejně tak musíme přičíst body za správně zodpovězenou KO otázku a výsledkem je zisk nadprůměrných 11 bodů.

Zubrův tip na Rally Sweden od Martina Semeráda
1.OSTBERG Mads
2.LATVALA Jari-Matti
3.LOEB Sebastien
4.HIRVONEN Mikko
5.OGIER Sebastien
6.HÄNNINEN Juho
7.NIKARA Jarkko
8.SORDO Dani
Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!