Redakce - eWRC.cz
18. 2. 2013 13:36 − 2703× − 3

Vyhodnocení II. soutěže s M. Prokopem – trička už se tisknou

Martin Prokop už si po Švédské rally užívá zaslouženého odpočinku na horách a my vám přinášíme vyhodnocení soutěže o týmové tričko.

Martin Prokop s Michalem Ernstem a Fordem Fiesta WRC mají za sebou další úspěšný závod mistrovství světa v rally WRC, tentokrát Švédskou rally. Stejně jako v Monte Carlu, tak i zde dojeli do cíle náročné soutěže, udrželi vůz na trati a na své konto si znovu připsali další cenné body za celkové sedmé místo. Gratulujeme k tomu skvělému začátku sezóny a průběžné pozici nejlepšího soukromého jezdce v sezoně 2013 s vozem WRC.

Teď je tady ale vyhodnocení soutěže s Martinem Prokopem. Pokud jste se chtěli zapojit do soutěže o limitovanou edici týmových triček Jipocar týmu (nová kolekce týmových triček je momentálně ve výrobě) stačilo správně odpovědět na uvedené otázky a připsat kontakt na sebe (adresu či telefon). Tentokrát jste v drtivé většině odpověděli na soutěžní otázky správně a nenechali jste se nachytat, jako v případě soutěže při Rallye Monte Carlo.

Představme si správné odpovědi na otázky.

  • 1) Napište název nejdelší rychlostní zkoušky nadcházející Švédské rally. Nejdelší rychlostní zkouškou Švédské rally byl letos Mitandersfors o délce 27,07km
  • 2) Jaká je obecně užívaná přezdívka Martina Prokopa? Martin Prokop používá přezdívku PRST, kterou bylo možné vidět i na jeho soutěžních vozech.
  • 3) Napište jméno společnosti prodávající oleje a maziva, jejíž logo je na overalu Martina Prokopa. Je to značka Millers Oils.
  • 4) Kolikrát startoval Martin Prokop na sněhové rally v mistrovství světa? Sněhovou rally není Rallye Monte Carlo. Zde někteří chybovali. Sněhovou rally v MS je Švédská a Norská rally. Na nich Martin Prokop startoval celkem 7x a včetně roku 2013 8x.
  • 5) Uveďte jména všech spolujezdců, se kterými byl Martin Prokop přihlášen do Švédské rally včetně letošního roku. Byli to Michal Ernst, Jan Tománek a Zdeněk Hrůza.
  • Z mailů, které obsahovaly správné odpovědi jsme vylosovali výherce, kterým je Ondra Smutný z obce Sivice u Brna. Vítězi gratulujeme a ostatním přejeme štěstí v dalších kolech soutěže.

    Komentářů celkem: 3
    18. 2. 2013 15:071
    0 0
    Nepříjde vám to ubohé, takové slovíčkaření...? smajlíksmajlík Já si pod pojmem, "startoval" představuji již proběhlé soutěže. Kdyby tedy nedorazilo jeho auto do Švédska, tak by odpověď byla stejná..? Něco jiného je "po kolikáté startuje" smajlíksmajlík
    18. 2. 2013 15:332
    0 0
    Neznám pozadí, ale z tohoto článku mně přijde, že správné byly obě odpovědi (7x nebo 8x). Takže je to ubohé slovíčkaření jdoucí k tíži vypisovatele soutěže. Nebo ne?
    18. 2. 2013 17:233
    0 0
    smajlík Tak se jednou zadařilo, díky moc smajlík
    Já to teda chápu tak že jako správný byly brány obě odpovědi, případně i obě dohromady, žádný slovíčkaření v tom nevidím...
    Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

    Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
    Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!