1. 3. 2013 17:40 − 2594× − 4

Hirvonen si v Mexiku na vítězství věří

Mikko Hirvonen se krčí s dvanáctibodovým ziskem na 6. příčce hodnocení jezdců. V Mexiku chce svoji bilanci vylepšit.

Mikko Hirvonen se krčí s dvanáctibodovým ziskem na 6. příčce hodnocení jezdců. V Mexiku chce svoji bilanci vylepšit. Zatímco na Monte Carlu odjel Hirvonen svůj standart, ve Švédsku chtěl zúročit své severské předpoklady, jenže hned na druhé zkoušce havaroval a ze závěje se dostával dlouhých pětadvacet minut. To znamenalo konec nadějím na dobrý výsledek. Dobrý výsledek, nejlépe vítězství, bude ale chtít zaznamenat dvaatřicetiletý Fin na první šotolině roku – v Mexiku.

Jaké jsou podle Mikko Hirvonena vyhlídky na jeho vítězství v Mexiku? "Myslím, že jsou opravdu dobré. Vím, že auto, tým, Jarmo i já jsme dostatečně konkurenceschopní, abychom bojovali o prvenství. Samozřejmě, že to nebude jednoduché, nicméně, očekáváme velký závod. Volkswagen ukázal ve Švédsku svoji rychlost a věřím, že v Mexiku bude stejně rychlý. Ford byl vždy v Mexiku také velmi rychlý. Chceme-li vyhrát, musíme do toho jít a tvrdě bojovat," věří si Mikko Hirvonen.

Kolik soutěžáků má podle finského jezdce šance na vítězství? "Myslím, že tak pět jezdců bude bojovat o prvenství nebo budou vpředu. Jari-Matti Latvala, Sebastien Ogier, Dani Sordo, Mads Ostberg mají šanci. Pak je tu Evgeny Novikov, který jel v posledních několika soutěžích dobré tempo. Bude to vzrušující!" těší se na americký kontinent Mikko Hirvonen. Určitě i on se zapojí do bitvy o první místo.

"Bylo by hezké vyhrát, ale sezóna je ještě dlouhá a může se stát spousta věcí," dodal Mikko Hirvonen na závěr. Mexická rally startuje ve čtvrtek 7. března 2013. Na závodníky čeká skoro 400 kilometrů měřených úseků ve 23 rychlostních zkouškách.

Komentářů celkem: 4
1. 3. 2013 21:43
0 0
Hirvonen si v Mexiku na vítězství věří - to může...smajlíksmajlík
2. 3. 2013 00:45 Upraveno 00:46
0 0
Držím mu palce, nech vyhrá! Aspoň bude zaujímavejší priebeh šampionátu smajlíksmajlík
2. 3. 2013 09:23
0 0
... už jsem to tady říkal asi 150x, Hirvonena bych do týmu bral všemi deseti, je to ideální dvojka,... ale jako jednička...?... na to mi zkrátka nepasuje, podle mě na to zkrátka nemá,... je to ale jen můj názor, třeba jsem vedle jak ta jedle...
2. 3. 2013 17:07
0 0
Bobor - úplně mi to bereš z huby.... smajlík Však oni mu VW prchnou a jestli to tentokrát nezahodí Novikov - bude nakonec bojovat s nim... Hned za Fordama... Od toho "kutulu" ve Finsku úplně "vychladnul"....smajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!