Aleš Holakovský - eWRC.cz
3. 3. 2013 23:39 − 3020× − 1

VI. Beseda se závodníky rally již nastávající sobotu

Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s AK Rallysport Brno o.s.a Sokolem Želechovice Vás zvou na 6. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally.

Rally Klub Paseky o.s. ve spolupráci s AK Rallysport Brno o.s.a Sokolem Želechovice Vás zvou na 6. ročník Besedy s jezdci a spolujezdci rally!

Akce se koná v sobotu 9. 3. 2013 od 17 hodin v sokolovně v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína (GPS: 49°13'1.535"N, 17°44'57.103"E, ulice 4. května).

Pořadatelé se každý rok se pořadatelé snaží o částečnou obměnu jezdců oproti předchozímu ročníku, stejně tak tomu bude i letos. Svoji účast zatím potvrdili následující hosté:Úřadující rallysprintový šampion Tomáš Kostka, Jaroslav Orsák, Jan Černý, Antonín Tlusťák,Jan Sýkora, Jan Šlehofer, Martina Škardová, Martin Hudec, Václav Dunovský, Jaromír Tomaštík. Poprvé a velmi rádi na besedě přivítáme člena továrního týmu Škoda, Agroteamu Slušovice, účastníka mistrovství světa aněkolikanásobného mistra republiky 70.-90. let Václava Blahnu. Chybět nebude ani „rallyový vypravěč“ Michal Sum.Novináře bude zastupovat Vladimír Dolejš apořadatele Miloslav Regner. Účast několika hostů je ještě v jednání aněkterédalší jezdce či spolujezdcebudete moci jistě zahlédnout či oslovit také v publiku.

„Beseda bude mít osvědčený základní formát jako v minulých letech. Fanoušci se tedy mohou těšit především na vlastní besedu se závodníky, kdy se každý může zeptat jezdců na cokoliv, co jej zajímá. Pak následuje autogramiáda, soutěžní jízdy vylosovaných posádek fanoušků a závodníků na rally-trenažeru a tombola o ceny s rallyovou tématikou. Po oficiální části večera tradičně následuje volná zábava až do pozdních nočních hodin. Plánuje se i novinka, že dosavadního moderátora všech ročníku Aleše Holakovského doplní ještě náš přední odborník na rally, redaktor Jan Vaškovič,“ říká hlavní organizátor Jaroslav Krajča z Rally klubu Paseky.

Ve spolupráci s tvůrcem videí z automobilových závodů Michalem „Nedbisem“ Nedbalem jsme pro fanoušky tentokrát připravili obsáhlejší videosestřih toho nejzajímavějšího, co zaznělo na loňskémjubilejním V. ročníku besedy. Jsou zde zaznamenána nadčasová témata a zážitky z rallyové historie od první poloviny 70. let až do současnosti, na které zavzpomínali spolujezdecká legenda Ing. Jiří Motal, televizní redaktor Vladimír Dolejš, Michal Sum či Jaroslav Jugas. Dále budeme moci slyšet Petra Starého, Tomáše Kostku, Karla Vajíka, Martina Hudce, Jana Sýkoru, Martinou Škardovou, Miloše Regnera a další. Toto DVD bude možné zakoupit na letošní rally-besedě.

Vstupné na besedu je dobrovolné.

Program VI. Besedy se závodníky rally v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína
1) Představení přítomných jezdců.
2) Hlavní část programu – otázky na jezdce a spolujezdce z publika (cca 2 hod)
3) Autogramiáda jezdců + videoprojekce s rallyovou tématikou.
4) Bohatá tombola.
5) Jízdy na rally-trenažeru – soutěž.
6) Volná zábava s hudbou do pozdních nočních hodin, občerstvení a podpůrné prostředky budou zajištěny v dostatečné míře :-)

Těšíme se na viděnou a na to, že se nám společně podaří řádně se naladit na nastávající rallyovou sezonu!

Komentářů celkem: 1
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!