4. 3. 2013 20:23 − 2926× − 1

Amatér rallye na Sosnové

V sobotu 9. března. 2013 proběhne 7. podnik V. ročníku Amatér rallye na autodromu v Sosnové u České Lípy.

V sobotu 9. března. 2013 proběhne 7. podnik V. ročníku Amatér rallye na autodromu v Sosnové u České Lípy. Všichni zájemci zažijí pocit závodníka na uzavřené a plně zabezpečené trati, která bude postavena ve stejném směru jízdy jak při Rallye Bohemia nebo při Setkání Mistrů.

Rozdíl od těchto závodů je velký! Nepotřebujete profilicenci ani závodní auto. Stačí řidičský průkaz a své běžné vozidlo s kterým jezdíte například do práce. Najdeme ještě jeden rozdíl a to, že délka jedné jízdy při závodě je dvonásobná oproti Rallye Bohemia. Dle předpovědi počasí se pojede přes přemostnění a tím pádem jezdec dvakrát v jedné rychlostní zkoušce zažije překrásný pocit z horizontu.

Závod začíná od sedmi hodin administrativní přejímkou, technickou prohlídkou vozu, několika trénikovými jízdy za zaváděcím vozidlem a rozpravou. Zhruba v půl desáté odstartuje první vozidlo do první rychlostní zkoušky. Je plánováno šest rychlostních zkoušek o celkové délce zhruba 28km. Vše o závodě,mapu a program najdete na stránkách www.amaterrallye.cz. Diváci prožijí krásné sportovní souboje jezdců, kteří se postaví na startovní. Na závod mají diváci vstup zdarma, jak na tribuny tak i do depa, kde bude umístněn stánek z občerstvením. Prosíme diváky o respektování pořadatelů.

Těšíme se na setkání jak s jezdci, tak i s diváky a přejeme Všem krásné zážitky.

Za AR team Milan Blahout.

Komentářů celkem: 1
9. 3. 2013 13:44
0 0
Milan to má vždy skvěle připravené..párkrát jsem jse na jeho závodech svezl a bylo to fajn,mužu jenom doporučit..smajlíksmajlík
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!