18. 3. 2013 12:30 − 3024× − 0

III. Pewag Rally Orlické hory – doprovodný program

V letošním roce bude pořadatelským městem 3. ročníku Pewag Rally Orlické hory město Opočno.

V letošním roce bude pořadatelským městem 3. ročníku Pewag Rally Orlické hory město Opočno. Přípravy celé akce jsou v plném proudu a startovní listinu plní první posádky, které zahájí sezónu 2013.

V čem bude letošní ročník jiný a zajímavější než předchozí? Rozhodli jsme se připravit obsáhlý doprovodný program nejen pro závodníky, ale hlavně pro širokou veřejnost. Díky skvělé podpoře města Opočno mohou návštěvníci a nadšenci závodních vozů sledovat slavnostní zahájení na jeho malebném náměstí, které je naplánováno na 26.4.2013 v odpoledních hodinách.

V oblasti bezpečnosti silničního provozu plánujeme například ukázku profesionálních hasičů při vyprošťování osob z havarovaného vozidla a také bude možnost nahlédnout do vozu záchranné služby.

Během pátečního odpoledne zde bude poslední možnost zakoupit si lístky na večerní koncert, nechat si podepsat tričko, pozvánku, program od jezdců, získat nějaké dárky od partnerů či si prohlédnout závodní vozy. S partnery jednáme o doprovodném programu nejen pro děti, ale i jejich rodiče.

Po slavnostním zahájení přijedou s největší pravděpodobností obohatit náš program nádherná auta z tuningové show pořádané časopisem Autosport & Tuning na okruhu Czechring v Hradci Králové.

Doprovodný program bude pokračovat večerním koncertem tří vynikajících českých kapel Red Hot Chili Peppers Revival, NIL a Portless (bývalí členové Support Lessbiens) na Zimním stadionu, který je od náměstí asi 5 minut chůze.

Časový harmonogram bude uveřejněn na stránkách www.rallyoh.cz i na facebookových stránkách s názvem Pewag Rally Orlické Hory. Po celou dobu akce bude zajištěna bezpečnost i občerstvení pro diváky.

Druhý den ráno začne samotná soutěž odjezdem posádek na okruh Czechring v Hradci Králové, kde soutěžící čeká první rychlostní zkouška v podobě duální jízdy. Po návratu do servisní zóny se soutěžící připraví na další dvě rychlostní zkoušky. Mapy budou zveřejněny přibližně dva týdny před soutěží. V průběhu sobotního dne budou časovou kontrolou umístěnou na náměstí projíždět závodní vozidla na rychlostní zkoušky.

Fandové závodů rallye budou jistě mile překvapeni, že se na startu v roli předjezdce představí Martin Hudec, který se letos zúčastnil MS ve Švédsku. Dalším hostem, stejně jako minulý rok bude Pavel Valoušek.

Celá akce bude zakončena v sobotních odpoledních hodinách slavnostním vyhlášením nejlepších posádek.

Pokud chcete prožít víkend plný nevšedních zážitků, označte si datum 26. – 27.4.2013 ve svém kalendáři.

Ovšem každá zábava má své hranice! Pokud chcete vidět soutěžní vozidla v akci přímo na trati, dbejte pokynů pořadatelů a dodržujte bezpečnostní opatření.

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!